...säger ingenting...det var inte jag som satte dit dom...LOVAR:P

   2009-05-25 - 17:39:57

Norrköpings Tidning


 

Hade haschplanta i fönstret

Finspång


Tack vare ett vaksamt vittne kunde polisen ta en haschplanta i beslag i helgen. Enligt polisanmälan stod plantan i ett lägenhetsfönster när polispatrullen kontrollerade uppgiften. Under en husrannsakan hos den utpekade hyresgästen hittades också diverse redskap för att röka hasch. Vid ytterligare ett tillslag i ett av kommunens ytterområden påträffades flera haschplantor och tillbehör.
  Rikard W Larsson




 


Folkbladet

Män odlade haschplantor

FINSPÅNG
Polisen genomförde på söndagsnatten två husrannsakningar, i Finspång och Rejmyre, och fann ett stort antal haschplantor.
En man i 50-årsåldern anhölls, misstänkt för narkotikabrott.



Polisen fick på söndagskvällen in ett tips om att det stod en haschplanta i ett fönster på Nyhem. Och när polisen gjorde husrannsakan i lägenheten fann man en haschplanta i fönstret och diverse verktyg och redskap för att röka hasch. Efter förhör med den 43-årige hyresgästen gjordes ytterligare en husrannsakan i Rejmyre. I den bostaden, där en man i 50-årsåldern, bor hittade polisen betydligt fler haschplantor. I polisanmälan står att det handlar om en stor mängd haschplantor, som togs i beslag.
Mannen i 50-årsåldern, som är känd hos polisen sedan tidigare, fick följa med till polisstationen. Han anhölls sedan misstänkt för narkotikabrott.
Malin Perk

Kommentarer
marille

min lilla knarkspanare <3

2009-05-26 - 09:38:07
URL: http://marilles.blogg.se/
elin

haha,fan vad roligt det var när du berättade. <3

2009-05-31 - 15:05:23

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0