ATT VARA MEN INTE VARA NÅGOT *update*

   2009-02-09 - 17:38:38
Jag känner mig så jävla TOM, har inte lust att göra ett smack!!!
Har sovit skitdåligt i natt...vaknade runt halv 3 och kunde inte sova så jag målade naglarna, tvättade sen bort nagellacket igen, kollade på film, käkade, gosade med vovve, pageade polare, men fick inget gensvar...konstigt när alla sover?:S Så skulle jag ta en halv stilnoct så jag kunde somna och vara LITE pigg till DBTn i alla fall, då fanns det inte nåra sådana ...till slut hittade jag några, men var arg för att en viss person har tagit alla fast de är utskrivna åt mig och beroendeframkallande:(

Tog en halv, la mig...kollade på mer filk....var pigg, men lite yr i bollen....arg och uttråkad..och skitirriterad på Idde som var den enda som var vaken för han jobbade natt....irriterad för att han nu ska flytta från sin 5a till en liten 2a. Och den var asdyr för att vara en tvåa...bara för de satt in marbodalkök å helvete i den!!!
Det som irriterar mig är att han ska ha alla ungars sängar o deras grejer i ett av rummen...sen ska han ha sin dubbelsäng i vardagsrummet tillsammans med tv, soffa å hela jävla skiten....*snyggt*
Men varför i helvete ska han ha ett helt rum altså i princip halva lägenheten stå totalt öde å tom hela jävla tiden förutom FYRA DAGAR I MÅNADEN?????????? Asså ska han inte möblera för sig själv ????? Det är hans problem, ja men jag stör mig...han fattar tydligen inte att han inte har barnen för fan!!! vad är det tänkt lixom?????:(
Men jag känner att jag skiter i att åka dit så e allt bra!!!!
För det första så tål ja ju inte hans jävla ungar i alla fall som bara skriker, målar på allt dom ser och fettar ner varenda liten tapet som finns med sina skitiga fingrar....hoppar i sängar och river omkring allt som finns.....hur fan kan man älska någon som håller på så ??????
Ibland undrar jag vad i helvete jag håller på med?????!!!!!!

i dag e jag så jävla arg så fy helvete....dbtn gick i alla fall bra...vi skrev saker på tröjor i dag..saker som vi är bra på och sådant som vi har svårt att ta till oss....tex jag är vacker så nu ska vi ha våra assnygga tröjor på oss inne hemma ...eller ute om man vill jajaja...och försöka jobba in det som står på tröjorna. Det var i alla fall kul:) L skrev på min tröja, jag blev jätteglad=)

Snart ska jag på viktgruppen me gubbarna....ja e i alla fall bara sur o arg o bitter...sen ska jag till frissan IGEN jajajaja....jag skulle vilja superblondera allt....och klippa mig kort kort...som wenche på  PÅ HÅRET de e assnyggt...men troligtvis inte på mig dåh!!!!!
Robyns frilla e också så GRYMN SNYGG så jag blir nästan tokkär i henne av å kolla på hennes hår:O
Kolla själva!!!


Kan ju lägga upp lite pics på hair jag själv gjort på folk:)
inte världsbäst på någe vis, men det är grymt roooligt=)




**UPDATE**
Kom hem från frissan å allt nu...Idde ligger å sover...visst han har jobbat natt och sen varit uppe hela förmiddagen med mig i stan för han skulle på lite grejer...men så kommer jag hem ...på bra humör...sliter på mig en rosa scarf på huvet o studsar in i sovrummet....han bara muttrar sura saker till mig och jag blev totalt nedslagen direkt!!!!

Så jag bara släckte lampan och satte mig vid datan istället....förlåt att jag finns för helvete....förlåt att jag lever, andas och skramlar i mitt eget hem där bara jag står skriven:(
Känner bara för att dra härifrån just nu...funderar på att göra det också...åka till mamma o pappa tex.

Mitt hår har i alla fall repat sig förvånansvärt bra, frissan blev helt chockad att det blivit så bra på så kort tid...men jag har ju kämpat som en gris också för det...!!!! Använt allt som går att ha i ett skadat hår typ...och bara frisörprodukter...nej vet ni vad...nu ska jag o Joey dra härifrån faktiskt...nu skiter jag i detta!!!!!

Hej// nine

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0