EXTREME MAKEOVER

   2009-12-04 - 21:01:09



Först vill jag bara påpeka för er allihopa att är det inte så att min blogg ändrar karaktär mer och mer ju längre tid jag bloggar???
Alla inlägg handlar inte längre om kampen att över huvudtaget orka hålla mig själv levande...utan mer om andra saker som fyller mitt liv också=) Och mina svackor är inte lika långdragna och djupa:) Är det BARA JAG som lagt märke till det????



Nu kommer före och efter bild på mina tänder i mitt första steg mot min extreme makeover:)

 






Har inte så himla mycket att säga i dag...mer än att jag häromdagen kontaktade facket igen och att det nu är igång!!!! Jag tänker inte låta min chef trampa sönder mig!!!
kanske är han rädd för mig för att jag är starkare än han innerst inne???!!!!

Ska i alla fall ha möte med facket i januari...blir säkert av med jobbet på kuppen eller någe...men de skiter ja i...då startar ja eget så får kusin malin komma hit å jobba  åt mig;)

Nähäpp...nu ska jag å Joey snart krypa ner i sängen...i morgon 08.00 ska jag, Joey å pappa till mitt jobb å tvätta våra bilar serrö:D

fryser som en klubbad gnu gö jag med:)
å så har ja fått rosa text på mitt inlägg...fråga mig inte hur det gått till...för jag har faktiskt ingen aning:O

Puss mina hjärtan=)



Kommentarer
Malin fd. Finspångare

Det är värt att bli av med jobbet i ditt fall tycker jag om det kan slå ner honom i skorna en gång för alla. Han är en vedervärdig skit. Jag har praktiserat en gång där i tiden..på stenåldern...då det hette BP. En gång skithög, alltid skithög...

Heja heja duuu!

2009-12-05 - 02:36:30
URL: http://malinfamily.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0