JAG VILL HA MINA RAKBLAD!!!

   2009-04-28 - 11:01:17
Jag orkar verkligen inte  mer nu....livsgnistan som fanns kvar (det lilla) försvann i dag.....

Skulle på terapi i morse och då startade inte bilen...blev skitstressad och arg över det men ill slut kom jag iväg....samma sak när jag skulle hem igen från stan efter terapin...och när den väl startade så var jag stressad till jobbet och gasade på för att hinna hem och byta om och så innna jag skulle till jobbet...och då kliver en snutjävel ut i vägen och säger att ja minsann du kör 110 på 90 väg det blir 2400 jävla fittkonor i böter!!!
Just nu känner jag bara för att skära sönder allt som finns på mig själv...ja e så besviken....jag har precis börjat jobba efter 2.5 års sjukskrivning- sliter på terapin för att klara jobbet o betala skatt å helvete- jag sliter som ett djur och när jag e stressad för bilen inte startar och jag inte vill bli sen till jobbet ....ja då går allt emot mig igen...precis som om en jävla bot kan stopa mig...jag åkte liksom 110 därifrån igen oxå...!!!

Varför ska jag kämpa och försöka så jävla hårt när jag ändå är dömd att allt SKA gå emot mig???

Just nu känner jag bar att jag vill köra bilen med mig å allt in i en bergvägg...jag orkar inte mer nu...visst jag har pengarna...men det handlar inte om dom ....det handlar om allt som sker!!!
Blattjävlarna som jag körde om och då speedade upp ...dom körde fan för fort dom med...men dom blev inte stannade .....VARFÖR????

Just nu vill jag bara DÖ!!!!


Kommentarer
Kusin Malin

Jag vet att det kan kännas som att allt går emot en ibland, och det är för jävligt... Men vad du än gör, börja INTE umgås med rakbladen igen!!! De gör det bara värre.

Var rädd om dig! Längtar tills vi ses i maj. :-) Puss & Kram

2009-04-28 - 17:33:49
Sheepmother

Tänk på alla gånger du kört för fort och sluppit böter i stället. Alla får fortkörningsböter förr eller senare.

2009-04-29 - 10:36:09
malin

jassa har jag storda katter =) nej jag har inte hort storyn =) mast ja ta reda pa.e just nu i hongkong och vantar pa flyget, ja vet brannan forsvinner direkt,har redan flagat massor =)ja ja . ses snart kram

2009-04-29 - 16:32:29
URL: http://mj84.blogg.se/
Arn

Då har vi dragit in lika mycket till statskassan, betalade 2400 jag med förra torsdagen,63 på 50-väg. Känns trist, men vafaan, det var länge sen sist.



Välkommen hem till svedala, landet lagom!

2009-04-29 - 18:07:19
Babyborderline

Jag förstår att du blev jävla LESS! Men låt inte polisjävlarna släcka din glöd, du är ju SKITDUKTIG som har börjat jobba igen! Me so impressed! Är själv sjukskriven och fattar inte hur jag nånsin ska orka börja jobba igen...



Och skit i invandrarna, polisen hade säkert också lite medlidande med dem, och valde att stoppa en rik svensk istället... ;)



Men skämt åsido, ångesten är jobbig, så jävla kuk-skitjobbig! Men keep on fighting! :)

2009-04-30 - 23:41:55
URL: http://babyborderline.wordpress.com

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0