UVI IGEEEEEEN=S

   2008-03-07 - 22:43:21
Jahapp...nu har Frida fått urinvägsinfektion IGEN....nu börjar helvetet...men det är klart det är ju typ en hel månad sen jag hade det sist...eller jaaa en å en halv då....faaaaaan varför ska just jag drabbas av skiten hela tiden????

Pratat med Marie...hon har brutit ihop....hon grät hysteriskt och jag ringde Säter och sa att hon kommer och att dom inte faaan får släppa hem henne...pratat med hennes goa mamma...och jubelidioten Johan Westlund...som e den drygaste människa jag vet just nu !!!
Inte konstigt han ska ha fotboja.....å de e fan rätt åt han!!!
Gråsuggan Bob fick följa med Marie nu till Säter i alla fall och allt kommer fan att bli bra för min älskling...jag, Joey och Dylan som e Bobs brorsa håller tummarna för henne...lovat hennes mamma att ringa om det så blir 4 i natt när jag får veta något...Malin o hennes kille hämtade Marie o hjälper henne...man blir så maktlös när man är så långt borta!!!

I morgon är det boxningstävlingar här i Finspång...vi kommer ha folk från Vår klubb AKILLES där...vi har hela 17 matchboxare i klubben just nu ...det går skitbra för klubben...får se om jag kan ta mig dit ett varv eller om ja får sitta på akuten hela dagen för å få lite jävla pencillin igen då....suck!!!

I dag har Idon o jag varit o solat, sen käka vi lite...jag har tvättat...o sen somnade vi;)
Nu jobbar han natt...

Fan ja e kissnödig IGEN!!!

Puss

image151
image152
made with love

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0