BLÅSIGT

   2007-07-18 - 15:47:28
I dag är det jätteblåsigt ute...jag har varit och lunchat med mamma och pappa, sen när mamma gick tillbaka till jobbet gick pappa och jag till bibblan, sen till bokhandeln o sist men inte minst godislagret:)
Min pappa e söt han...han hade en tom kasse på pakethållaren som han stoppade godiset i sen fick det åka på hans pakethållare :) som en liten farbror:P fast han bara e 50:)

Jag lånade 2 böcker om borderline...den första som ja börja läsa verka kass....bläääh...har letat flyg till catharina som har fått för sig att åka o vandra pilgrimsfärden på 80 mil....damn vilken dam hon e ju i alla fall 68 år:)


Nu har jag lite ont i huvet...saknar Johan asmycket oå..vill att han ska komma i helgen...HOPPAS:)

Älskar honom...gör ont!!

*UPDATE*
Har legat på badrummsgolvet och storgråtit...pratat med nationella hjälplinjen för psykjouren får man ju ingen hjälp utav ändå...mår skit...vill bara dö...varför e jag så in i helvete FEG????? VARFÖR????
jag har velat så många gånger under mer än halva mitt liv...VARFÖR VÅGAR JAG INTE???
Jag orkar fan inte...kan ingen se det???
Jag biter ihop för att ingen SKA se VARFÖR??? jag vill ju ha HJÄLP!!!
HJÄLP MIG SNÄLLA VEMSOMHELST!!!!

*UPDATE*
Bankar mitt huvud med en bok...ironiskt nog är det apotekets bok som handlar om värk...ptatat med nationella hjälplinjen igen...pratat med jouren...men dom e totalt jävla dumma i huvet...TA EN MACKA O TE SÄGER DOM....VA I HELVETE SER DOM INTE ATT JA E DESTRUKTIV OCH VILL TA LIVET AV MIG?????? TAAA EEEEN MAAAACKAAA FRIIIDAAAA TAA EEEEEN MAAACKAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

förbannade jävla helvetes faaaaaaaan...ensammast i världen e jag med....ingen i helvete har jag att vända mig till...jag orkar inte mer...varför får jag ingen hjälp???
Om psyk hade lyssnat på mig i början så hade det här aldrig hänt ...om dom tagit mig på allvar från första början...jag kände ju igen mina egna signaler...varför gjorde dom inget när jag bad om det????
TA EN MAAACKA ...TAA EN MAAACKAAAAA!!!

Jävla helvetes idiotjävlar!!!!!
Jag tycker så jävla synd om min vovve...jag förstör hans liv...han har världens sämsta matte...fy faaan ja e så jävla dålig:(

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0