VARGARNA SLITER I MIG!!!

   2007-12-05 - 20:05:33
Känns som om det är vargar som står och sliter i mig från varsitt håll...gör så jävla ONT!!!
Mår skitdåligt...har blivit sämre igen...och då blir allting upp och ner...verkligen ALLT!!!
Ron försöker muntra upp mig så gott han kan och min älskade Marie med...men det räcker liksom inte hela vägen ut...Marie och jag har börjat prata om DET igen...januari är inte så långt borta...det lockar...
Mår jättedåligt över flytten också...i dag har jag målat vardagsrummet...är stolt över mig själv, men inte glad...vet inte hur jag ska trivas där...har inte ens brytt mig om att gå runt huset...har ingen aning om hur det ser ut...har ingen aning om var tvättstugan ligger typ...jag har inget intresse av det...jag vill inte ha något intresse i det heller...har inte ens något nöje i att bada...jag hatar allt...har fått min skyddade id nu ...så nu kan jag leva ifred utan att någon enda jävel ska veta var jag finns...jag vill vara ensam...dö ensam...jag vill fortfarande inte bli 30!!!

Frågade Johan i går om han vill vi ska prata ut och ge varandra våra saker och skiljas som vänner...eller om han vill vi ska hålla på och vara ovänner och må dåligt båda två...det enda jag fick till svar var att han skulle ha alla sina saker...antingen e han pårökt...totalt dum i huvet...eller så e han jääävligt trögfattad!!!
Nu får jag såklart inte tag i honom ...någon som trott något annat???
Fly är det enda han är bra på ....FLY FLY FLY....men spring då för helvete!!!
Livet kommer ikapp dig ändå en dag!!!
Jag ska åka till Jamaica...men kommer hålla till i Kingston...åker väl över till Ochi för att säga hej till mina barn o Ruby, men annars ....jaaaa whatever...
Allt känns så ...W.H.A.T.E.V.E.R. fattar ni det alla jävlar därute???????

Va fan e ni så jävla glada för????? Ser ni inte hur jävla trasig jag är...ja le ni för helvete....le ni bara...döden kommer för er ockå!!!!!

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0