REN!

   2014-10-09 - 17:47:00
Mycket har hänt sista veckan, så mycket att jag inte ens haft "tid" att blogga. Har köpt Catthis dator så lite lögn var det nu, och har inte riktigt haft orken att fippla med den...den e ju nyskick....VAIO Cerise å bara döööösnygg=)
Har en surprise till Er ...
 
...Jag har sedan den 3 oktober varit helt ren och fri från Benzo.
 
Och i helgen firade vi det med en fest hos mig som var så grymt lyckad=) Grannen Kenneth, Mange, Lena å Lekke kom och vi hade skitkul! =)
Drog ut på Joans ett varv och det var lika kul det=)  

Sen har det sjukaste av allt hänt...jag har gått å gängat mig:O Och på köpet har jag även blivit plastmamma till två ursköna tjejer =)
 
Så mycket händer i mitt liv som är positivt just nu att man nästan blir yr i huvudet...Men det är POSITIVA saker...mår bättre än jag någonsin gjort...(inser att piller e bajs).
Dom e mäkta imponerade av mig på Behandlingsteamet...av min drivkraft att när jag väl bestämmer mig för något...då KÖR JAG och ger mig INTE förrän jag lyckas!
Träningen går bra och allting går åt rätt håll....fettet minskar, musklerna ökar och nu sist hade jag lagt på mig vätska, men det försvinner ju igen ...har en dålig matperiod just nu, men har i alla fall lyckats mecka till lite sushi åt Mange igår =)
 
Nu är Kian på bilplåten så jag har kombi igen....ska passa på att tömma "gula pakistan" -förrådet i helgen när man har bra bil för ändamålet=)
 
 
 

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0