SJUKHUSVÄRLDEN!

   2014-05-22 - 22:07:31
I dag började jag på Vrinnevi klockan 07,50 med coloskopi som inte visade ett smack nu heller. Läkaren var samma som förra gången och han skrev ut nåt medel man kan ta som är snällt mot magen.
I väntrummet fick jag snacka med mig själv...:S
 
 
Sen fortsatte jag på US i Linköping för att göra en nervundersökning i händer och fötter på neurofysiologiska kliniken.
 
Egentligen fick jag inte köra bil efter första sjukhusbesöket...på hela dagen, men det gjorde jag ju ändå. Fick rätt mycket smärtmedicin. Fick ligga kvar och inte ens gå därifrån eftersom en del patienter ramlat ihop när de kommit utanför dörrarna.
Så där låg jag...
 
 
Väntrummet i Linköping var lika "uppiggande", hittade en soffa i ett hörn å somnade, när jag vaknade var det typ 5 andra som satt på stolarna i väntrummet HAHAHAHA
 
Sen åkte jag hem till Catthis och fick köttfärssås och spagetti och fick veta att min käre hund satt i sig en tallrik havregrynsgröt med hallonsylt och mjölk och varit väldigt NOGA med att tillbehören var med på gröten å såg ut som Catharinas...han e ju fläpp i kolan min älskling=) <3
Sen hade han jagat hennes sko och maskrosfrön i vinden, ätit korv och sen åt han även den mat vi åt=)
 
Dagen har varit lång och idag skulle jag ju ha vilodag, men vid 19-tiden var jag ändå på plats för 1 timmes fettförbränning...:S fan måste ju vila NÅN DAG...annars tar ju kroppen bara stryk till slut..men jag är inte död än i alla fall=)
I morgon ska jag å träffa 2 killar som driver ett företag som jag funderar på att ta över, så kanske, kanske blir jag businesswoman =)
 
MÅSTE lägga upp bilder på min Turkiska prins med...han är så jävla VACKER!!!
 
 
 
 

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0