LEKA RÖVARE ÄR KUL!

   2014-05-04 - 22:36:58
Har varit hos Bobbys och Joeys gudmor med sambo hela kvällen och haft jättemysigt=)
Bobby fick en blå pipande buffel från Gran Canaria som han härjade runt med. Vi gick på långpromenad, fikade gott och så dampade min lille kille rätt friskt;) Han tyckte det var så ROLIGT att komma hem till dom att han var helt galen! nu är han totalt utmattad:P
 
I morse fick jag ett infall och messade min älskade Maria som jag inte haft kontakt med på en tid av en del anledningar. Vi är ju de bästa av vänner och kommer alltid vara det...vi hittar ALLTID tillbaka till varandra!
Hon berättade vad hon varit med om senaste halvåret och det gjorde mig helt illamående....hur i helvete kan en människa drabbas av något så fullkomligt vidrigt? Av respekt för min vän kommer jag naturligtvis inte ta upp några detaljer!
 
Har haft en träningsfri dag idag, känts ok ändå men i morgon är det tillbaka till verkligheten som gäller...nu är det sista rycket, men träningskläderna är såklart nerpackade i resväskan inför semestern=)
 
I morgon hoppas jag verkligen att Mediamarkt lyckas skaka fram min mobil så jag kan åka till Linköping och få displayen bytt...börjar bli smått irriterad så Mediamarkts chef i Norrköping har nu själv tagit på sig ärendet med min telefon och vi hade ett långt samtal i fredags. Han är oerhört trevlig och empatisk, och nu får vi se om de lyckas skaka fram mobilen i tid innan jag reser natten till onsdag.
 
Kommer lämna Finspång runt 01.00 natten till onsdag för att vara uppe i god tid  på Arlanda, härligt att gudmor Heléne varit i Turkiet och även Side och kunde ge mig både tips och härliga ord=)
 
å så sist men inte minst GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN VÄRLDENS BÄSTA MORFAR OCH ÄVEN VÄRLDENS BÄSTA "BROR" Stort grattis till er båda!
 

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0