BILDER FRÅN TURKIET

   2014-05-19 - 21:45:08
Jag kommer i alla fall så långt att jag lägger upp lite bilder=) Här är det annars träning som gäller...MASSOR av träning och fokus på kost. På fredag ska jag till en studievägledare och vi ska se över utbildningar jag kan tänkas vilja gå. Blir ju något inom PT, kost och hälsa. Kör jag på distans på en utbildning i Sthlm så kan jag säkert bo hos Lotten & Lasse på Riddargatan de gånger man har sammankomster i studierna.
 
Turkiet då...några ord innan bilderna. Första dagarna hade vi massivt regn. sedan hade vi underbart väder. Vi passade på att utforska massa kuliga saker de regniga dagarna. Mycket och god mat, men har nog hållit min vikt trots det...på kvällarna satt vi i baren och sippade på gratisdrinkar så jag vet inte hur måna Sex on the beach och Blue Hawaii jag klämt i mig. En flaska irish Cream eller 2 har jag nog tryckt i mig också=)
Första kvällen var både C och jag så jävla trötta efter resan och lulliga på drinkarna att vi låg och apflabbade i sängarna åt allting...ord som "all inclusive och atatyrk" var skitroligt och om vi båda höll käften blev det också lika roligt...undrar vad våra grannar bredvid tänkte om oss ja;)
 
varit på Turkiska Ullared...coolt:) Finns även din sko HAHAHAHAHA-
Shoppat allt från turkiskt te till silversmycken, mycket "det onda ögat" och Fatimas hand också så nu har jag beskydd här:P
 
Nä nu kör vi bilderna hörrni ...kram
älskar mina 3 BENCH jackor=) Å nääää ja brände mig inte alls i solen HAHAHAHAHHA
 
 
 
 
 

Kommentarer
Jessica - Mamma Till Prinsessan Molly

Åh vad härligt det ser ut! Nu längtar man bort igen! :)

Svar: Det var helt underbart...dessvärre mår jag sämre nu än innan jag åkte...men det är väl för att man är åter i verkligheten:( Massa kramar <3
ninemile

2014-05-19 - 21:48:01
URL: http://jessicasjosten.vimedbarn.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0