ATJOOOOFADDERULLAN!

   2014-03-22 - 20:36:00
 
 
Snacka m att det är pollen ute nu alltså...BLÄ! Känns inget fräscht alls faktiskt.
i dag har vi varit uppe hos mamma och pappa mycket. Tog och grovstädade i bilen och bytte sida på dörren till hundburen så den "åker upp" istället för "åker igen" när man öppnat den å ska pula in vovve=) Nu slipper man hålla i dörren med SMART VA!
 
Undrar vad jag ska skriva om idag. Har faktiskt fått lite erbjudanden om att börja blogga om en del grejer på min blogg, men då jag inte riktigt känner för att siffa och dutta med vare sig inredning eller mode så känns det som om jag faktiskt kan avstå dom pengarna och köra vidare på min egen PERSONLIGA blogg och vara mig själv...också SMART om man får fråga mig =)
 
Vet ni förresten hur ett pollen kan se ut i förstoring? är lite osäker på vilken sort just detta vidunder är men alltså, när man ser det kan man ju helt klart förstå att det kittlar i näsan, kliar i huvet och ögonen och överallt:S
Gulliga va?
 
 
I morgon ska vi upp tidigt och tvätta och plocka här hemma...ÖVER MIN DÖDA JAG SKA STÄDA HÄR SÅ DET SÅ!!! Annars jäklar i frallan så blir jag irriterad, arg och bitter på mig själv flera veckor till!
 
Nä nu ska vi i alla fall ge fan i allt vad Imovane heter, har tagit en hederlig Stilnoct (men den kommer nog inte bita värst mycket den heller, verkar som ja e pillerimmun)
Ska se om det finns nån dokumentär eller nåt å kolla in på nätet, för jag orkar inte ta hem nån film just nu!
Sov gott världen och alla som lever i den <3
 

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0