WHY?

   2014-08-24 - 23:22:00
Har sovit nästan hela dagen idag.
Var på sommarrocken i går på Hugos och innan det var Catthis och jag inne i stan och kollade in cruisingen på Kungsgatan. Många fina bilar, men "bullen" var finast av dom alla <3
 
"BULLEN"
 
Lite andra bilar...
 

Känner mig splittrad:(
JÄVLIGT SPLITTRAD!!!
Jag FATTAR JU INTE?
 
 
Måste nog ta lite skit å sova på ...tankarna går på alldeles för höga varv just nu.
Jag är i alla fall glad att Bobby ligger här tryckt mot min kropp och andas fridfullt...Det är nog den kärleken jag kommer få leva med tills döden kommer å tar en...kärleken från ett djur!
 
Förtjänar väl inte mer...?
 
Träffade JK för första gången på 20 irl på sommarrocken! För första gången kände jag inte det obehag jag alltid känt efter det han utsatte mig för då vi var tillsammans.
Jag tillät honom att sätta sig bredvid mig, och han sa förlåt hur många gånger som helst. Jag visade ärr på benet som jag fick då han kastade mig på mitt bord hemma på Hårstorp och det märktes på honom att han blev illa berörd...vi beslutade att sluta fred. Jag kan acceptera det han utsatte mig för, men aldrig förlåta! Det går inte...KAN INTE!
 
Vi beslutade att vi ska ha kontakt och vi lär prata med om detta som de vuxna människor vi faktiskt är idag.
han hade tydligen fått höra att jag ville döda hans yngsta son...HAHAHAHA JAG BARA -VA???? Jag visste inte ens om han hade söner eller döttrar eller någonting...undrar var folk får alla såna där vrålskumma grejer ifrån. han hade i alla fall inte trott på det sa han...HAHAHAHA jaa vad säger man?!
 
Saknar Benny, har stängt ner fb igen nu ...det är upp till honom att visa om han är intresserad eller inte...han vet mycket väl var jag finns!
<3
 
Känner mig ensam...!
Funderar på att lägga i magentaslingor i håret i morgon...eller kanske gammelrosa, men de tror jag inte blir lika bra eftersom mitt hår är lite guldigt...
Vet inte om jag ska köra bara någon enstaka slinga eller ombre som på bilden....(längder/toppar)
 

Kommentarer
Anonym

Var rädd om dig!
Finns för dig!
Styrkekramar!

2014-08-24 - 23:51:58

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0