UTGRÄVNING PÅGÅR.

   2013-09-03 - 14:32:00
I dag har jag varit på röntgen i stan, det var både spännande å lite sådär okul på nåt vis. Dom har nu i alla afll grävt igenom alla mina tarmar i princip och plockat bort vävnadsprover lite här och var på kuppen. De fick ge mig nå medel en gång för ja blev helt kallsvettig och illamående å hujeeeda mig vilket drag det var i de där medlet:P Dom skrev ner vad det hette med...snacka om spännande å kolla upp. (Ja inte för att få tag i det å använda det, men som alla vet tycker jag det är sjukt intressant med mediciner, verkan och biverkningar av alla slag) Jag borde nog ha utbildat mig till farmacept trots allt.
 
Suttit å babblat lite med Per Holknekt (ni vet han som fick sin sportbil bortbogserad från Kungsholmen för några veckor sedan som det stod om i tidningen.) verkar som det gick bra med bilen till slut i alla fall. Håller ju på att se över mitt nätverk av vänner och kan säga att jag kommer vara väldigt granskande och kritisk.
 
Några av följande som har självklara platser är:
Lönna
Togge
Mika
Maarit
Hely
Catthis
Lotten o Lasse
Hellis
Broddan
Fredrik H
A. Lund
Sussie Å
Lindau
Robbie
Idde
Heléne
Heléne -grannen
sandra
Kaj m familj.
Gruvis
Johan Hägg
och så en hand full till...kommer att ägna mer tid åt att träffa dom allihopa =)
 
Jag har ju även vänner jag inte träffar så himpa frekvent likaså några av några av de nämnda ovan, men nu har jag ett enormt sug efter att umgås med en massa folk.
Jag börjar även få ett ENORMT sug efter att krypa ner i silver grottan och börja smida igen...men eftersom jag nu har "jobbet" så kan detta bero på att jag får sådan mersmak på allting att jag verkligen måste säga STOPP PÅ ALLVAR! Annars blir det mer och mer igen och så siter jag där å spelar på läppen å ä koko:S
 
Har städat lite i vardagsrummet, borde verkligen fortsätta med det och vidare till resten av lägenheten...men det tar emot så jävla mycket:( Vet inte varför:( Kanske lika bra å ta tag i det lite till i alla fall så jag kan känna mig stolt på riktigt sen=)
 
har klippt Bobby lite, eller i alla fall ansat honom. Det började blöda i hans mun och nu såg jag att den andra nedre hörntanden är på väg att lossna så det var nog den. Han busade järnet och sparkade tassboll och snodde min helt nya skvallertidning å slet bort Kim Kardishans tuttar på framsidan...men ÄH!
 
å så funderar jag på å göra om layouten lite på bloggen nån dag....STOPP!
 
Nä nu har jag inte ro att ligga här och plita mera...nu måste jag damma, men det känns som jag glömt hur man gör:(
 
 
Ska nog kolla på länken HÄR så kommer jag nog igång igen förhoppningsvis=)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0