SKITBRA?

   2013-09-04 - 21:22:54
Jobbat, i daag ville Bobby helst följa med till jobbet, men han klarar sig ju så superbra hemma så det blev inget med det serrö.
Vi vickade lite på hans lösa hörntand (han hade ju dubbla hörntänder nere) och när jag ska vicka lite på gadden som satt väldigt löst ställde han sig tro det eller ej å VRÅLGAPAR så stort han bara kan å låter mig vicka bäst jag vill. Men sen lät jag den vara å sa  till honom att när matte kommer hem så har den nog ramlat ut....KLIRR sa det i samma stund så låg tanden på köksgolvet=)
 
Efter Jobbet skafafde jag mig en ny kalender då min ju är halvt uppäten och jag ville ha en som inte har så många stressande sidor per uppslag utan färre så man kan fokusera mer på just här och nu.
Fick höra på jobbet i dag av min coach som var på besök ett varv att dom är supernöjda med mig och det jag gör på jobbet. När sedan en högre chef tittade in strax efteråt så presenterade han sig och frågade hur jag trivdes och att han hört att jag är riktigt, riktigt bra och att dom jag jobbar med är så nöjda =)
 
Nu har jag och Bobby efter att ha sovit middag i 4 timmar, varit och hälsat på mamma & pappa som håller på med sina stenar runt rabatterna (gör kanter) och det slutade med att jag låg pladask på gräsmattan efter en vild jakt efter Bobby som älskar att äta hjortskit. Det är inte lika uppskattat av matte och han ser så jävla full i fan ut när han tar sats, rusar franm å tar en kocka å rusar iväg snabbare än att nån kan få tag i honom:(
 
Sen åkte vi förbi Willys och idag hade jag inget bättre i påsen när vi gick från bilen som han kunde bära så han fick äran att bära plånboken. (Han ska ju alltid slita i påsen så han får något eget att hjälpa till att bära på.)
 
Nu är det i alla fall godnatt, å så upp å jobba i morgon igen=)
<3
 

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0