SÄNGLÄGE

   2013-10-13 - 18:56:22
Idag har varit en riktig deppardag tycker jag:( Ingenting har känts roligt så jag har legat i sängen mest hela dagen. Som tur var lekte Bobby och Arrak ute förut så han har fått springa av sig lillskrutten (RAAAAAAP, sa han förresten precis nu där han raffsar i fotänden av sängen:D) På förmiddagen gick vi i slottsparken lite och mötte en liten mix som hette Laban som ägdes av en Thailändska å hennes man. Jag fick fota henne bland broarna och så gock vi ihop en bit å pratade. Laban var en mix av Lhasa hapso/dvärgpudel och papillon.
 
Inte ens kolla på tv är kul idag....nu har vi precis pillrat i oss lite mat jag å bobbsen och vi längtar till klockan är tillräckligt mycket så Bron börjar på tv. Får väl se hur det kommer gå, om jag kan hänga med idag alls...läsa går inte, inte ens bläddra i tidningar...har ju lagt ritalinet på hyllan igen för jag blir så rastlös och står på en ökad dos med Strattera...men har blivit mer apatisk sedan bytet igen och nu ska vi nog testa Metamina. Den måste man ha licens på så den får ja väl hålla hårt i ;)
 
Funderar på om jag ska ge mig iväg å rida nån dag snart...eller skaffa träningskort igen...nåt MÅSTE ju hända i alla fall!
 
 

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0