TÅRAR SOM BARA KOMMER!

   2013-11-15 - 20:52:00
Vet inte hur många timmar jag har gråtit idag!?
i går fick jag veta att jag inte får gå kvar på RESA-projektet vilket innebär arbetsrehabiliteringen jag går på ...pga att det inte finns pengar kvar hos AF. (Lögn då de fick nya pengar till detta i oktober enligt högre nivå)
mitt rehabår hos försäkringskassan tar slut 28 november vilket innebär att eftersom jag fortfarande inte kommit dit målet var av nån underlig anledning för jag har varit redo för det...så minskar min ersättning ytterligare. samtidigt är min sjukförsäkring på FOLKSAM slut och min inkomst minskar ännu mera.
 
Fick veta i dag det jag känt på mig....Läkemedelsverket har slutat ge licens för Metamina och hänvisar till medicinen ELVANSE, den är givetvis INTE förmånsberättigad så den skulle kosta mig minst 1000kr i månaden att kunna använda.
Så nu sitter jag åter här igen....planen blev att börja på Ritalin igen trots att den gör mig sjukt rastlös...men vilka val finns....Concertan gav mig sån ledvärk att jag inte kom ur sängen på nästan en hel vecka och sen vidare huvudvärk ett år. Stratteran ger inte så bra effekt...Metaminan skulle vara perfekt sa min läkare. han var skitarg då han ringde i dag och meddelade om Läkemedelsverkets skitbeslut!
 
Så nu tog jag Ritalin eftersom jag har det hemma...blev darrig å rastlös såklart...det vet jag ju redan...!!!
Slutade med att jag rökte på och slutade i alla fall gråta å sökte 2 jobb och diskade i rena ilskan istället.
 
Droger är inte min grej, men det fanns sedan länge en liten joint på min balkong....hade inte mycket hopp om att den skulle ge ett skit...legat länge! men den gjorde mig lugnare ett tag i alla fall...det behövdes inte så mycket!
 
Å så väntan på magnetröntgen...sökandet efter tumörer...ev. metastaser...u name it!!!?!
Och på det denna jävla HÅGLÖSHET som redan sitter som ett skruvstäd omkring mig och inte får mig att vilja göra ett skit. Ett under att Lina och Jack fick mig ut i dag ens...hundarna lekte på eftermiddagen medan jag stod som en zombie...har inte ätit idag.....så nu börjar allt igen...undrar om Läkemedelsverkets mål var att få människor att må ännu sämre???
 
Räkna inte med att du får ett gips i Sverige om du bryter ett ben....då får du betala det själv, har du inte råd...nä synd för dig!!!
 
 
 
 Just nu  vill jag inte leva...

Kommentarer
Ms Charlie & Baby Wayne . Turn tragedy into triumph

låter som en jobbig dag hoppas d blir bättre imorgon

2013-11-15 - 23:08:40
URL: http://mscharlie.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0