GIVE ME A CRAB =)

   2013-11-12 - 23:29:00
I dag har det inte hänt så mycket. Jag och Bobby var med Pia och Lukas i skogen i spöregnet så det blev att duscha vovve då vi kom hem igen...till båda jyckarnas lycka så finns det ju pölar stora som bassänger i skogen somman kan simma, plaska och leka tillsammans i:S
 
Nu kom buset upp i sängen så nu blev det att ta till pekfingervalsen igen för så fort jag slutar klia på honom så buffar han på mig väldigt bestämt! Dags att kamma honom i morgon igen känner jag...
 
Fick veta idag att jag ska på magnetröntgen...värdena ser inte bra ut! Säkert metastaser å så e de bara cellgift å sen döden...OOOH FINALLY:P
 
Nä jag har inte tid med sådant nu...jag lever ju livet...pysslar mest om mig själv och Bobby, mycket mera orkar jag inte just nu.
 
Nu har vi ju börjat ta trapporna när vi ska upp till oss hela tiden...och det tog bara 2 gånger så vägrade Bobby åka hiss när vi väl skulle åka hissen upp en gång...tänkte jag ja...han var mycket bestämd att vi skulle ta trapporna...=) så blev det!
 
Tycker bara jag sover, går promenader och bloggar just nu...:S
Kollar en del på 4FAKTA med iofs eftersom tvn oftast står på den kanalen ...så nu kan jag snart flytande danska...eftersom dom kör massa danska sjukvårdsprogram heeeela heeela tiden! ;)
 
Tänkte ta lite glögg å hittade glöggmuggarna i förrådet....tappa en skål till setet i betonggolvet...men men då fick jag ju en sak mindre å bära på:P Blev lite apelsin/choklad-glögg.
 
Jag å Maria på Arken funderar funderar starkt på att skaffa varsitt husdjur till=) Hon ser till att beställa hem två rackare, en var. Det ska bli spännande ...undrar om den behöver kläder nu i vinter;) ?
 
Min ska nog heta Curtis <3
 
 
Har suttit och snackat med min sedan många år väldigt goda vän "OC"
Han gör både bra musik och är en trevlig prick...precis som en mörk man "ska" vara har 5 barn med 4 olika kvinnor;) HAHAHA jag säger då det...men han är den han är och det FÅR han vara!
 
 
vi har snackat om ifall han ska komma med familjen och hälsa på nåt, dom bor ju i Tyskland så det är inte alls långt. Precis som Papa Linley som även han bor där och som var här med sin dåvarande tjej för några år sen=)
 
nej nu ska jag allt sova ...IGEN herregud säger jag bara! Å så blev jag sugen på glögg igen. Om ni inte testat SIA´s äppelcider sorbét så MÅSTE ni göra det...galet god och fräsch!
 
 
God natt folks=)
 
 
 

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0