I TOLD U ALREADY YESTERDAY!!!

   2013-06-27 - 19:53:19
I dag skrivs det överallt om vilket trafikkaos Bråvalla festivalen har orsakat och många besökare är besvikna då de nu missar band som de velat se men istället sitter fast i långa bilköer som knappt rör på sig. Som jag sa till arrangörerna redan igår...-NI KOMMER FÅ PROBLEM om ni inte gör om planeringen för detta....SUCK! Jag följer eländet bara för att jag drabbades redan igår och då var det ändå lugnt men kaos uppstod pga. gamla kärringar som stod å särbehandlade bilister som skulle åt samma håll, men vissa, däribland jag fick vända och åka runt hela stan fast vi skulle till samma ställe som de som fick passera egentligen....(se gårdagens inlägg)
 
I dag har jag varit hos frissan och då var Bobby-boo hos Catharina för första gången. De var ute och hälsade på alla granntanterna som tydligen kröp omkring som småbarn på marken framför honom så då jag kom var han så trött så trött=) Fick te och jordgubbar med grädde hos Catharina och sedan snackade vi lite om pride och att det snart är dags för vår årliga tripp upp dit.
 
Fick i dag brev från läkaren på mag och tarm-kliniken igen...prover visar dåliga värden vilket kan vara inflammation i tarmarnas slemhinnor så nu kommer fler undersökningar och tester att utföras! *håhåjaja*
 
Det var finfint att träffa Catthis i dag i alla fall för det var en månad sedan sist då jag som snabbast stannade till och visade upp Bobby samma dag som han kom till mig.
 
Nu tar vi det bara lugnt i sängen monstret och jag =)
Igår upptäckte jag att han ätit sönder en mobil-laddar kabel...metalltrådarna spretade åt alla håll och det var två snygga hugg i sladden:( I dag var han på sladden till laptopen men då surna jag till ordentligt! :(
 
Nä nu ska jag nog kolla in någon film och slappa en stund innan det är dags för kvällskissen...=)
 
 
 
 

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0