FUCKING BLACK!

   2013-06-16 - 18:02:37
Skitdag idag igen. Tog dock en Ritalin 30 idag för att se vad som händer nuförtiden...blev rastlös som förr, men det sket jag i...tämker fortsätta på dom nu i alla fall å döva rastlösheten med benzo. Jag har i alla fall orkat städa i badrummet för första gången i år typ så någon positiv effekt hade det nog trots allt.
 
Jag antar att det är slut med M...lika bra jag säger det...Jag tycker han har blivit konstigare och konstigare senaste tiden och nu sista 4 dagarna har han blivit totalt helförändrad:( Var är den rara killen som jag föll för?
Nu har vi knappt kontakt och jag känner mig faktiskt ganska  tom:(
 
I morgon ska jag på anställningsintervju, känns inte så peppande just nu om jag ska vara ärlig.
Vill helst av allt bara ligga i sängen och inte göra ett skit...inte "data", inte se på film, inte gosa vovve, inte snacka i telefon....inte ens tänka! Bara ligga å glo i taket.
Det känns som om han egentligen inte bryr sig om MIG, att det var JAG som var med honom....utan som om han bara behövde NÅGON:(
 
Han säger att hans vänner säger si och dom säger så...att han är värd någon bättre än jag....fyfan så mycket som jag lagt ner på honom...energi, pengar, ......som vanligt:(
 
Jag är en idiot som bryr mig om folk...sen kallar han mig" pundare" när jag går på mina mediciner som är FÖRESKRIVNA FÖR MIG!!!! Det är väl skillnad om man hade gått å köpt dom på gatan för fan?!
 

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0