LITEN TILL VALLA!

   2013-07-16 - 19:41:31
Idag har Bobby varit på Vallas Djurklinik för att få sin spruta och kollas upp lite. Allt var bara bra och han låg på britsen och ville leka med veterinären som hette Johanna. Björn har semester så Johanna fick duga och det gjorde hon såklart. Var så kul att se sköterskans min då hon såg det var jag som kom med en ny liten vän =)
 
Överallt får jag kommentarer av folk om vilken söt liten vovve jag har och hur fluffig han är:P ganska fränt...folk säger han är udda, så tänkte inte jag innan, men han är tydligen udda...ALLA säger ju det som vi möter:)
 
 
I förrgår var det bröllop i Borggård....ett hemligt sådant, men jag hade ju såklart räknat ut det för väldigt länge sedan. Mamma var vigselförättare och det var rätt kul faktiskt...Lycka till nu moster å M=)
 
Har fått höra att mina kusiner ska åka till Kalifornien ...HAHAHAHAHAHAHA asså vi satte igång å skrattade ganska mycket....en av deras fd. vänner och jag. dels för att en av dom säger sig ha social fobi = KAN INTE EXISTERA om man trycker in sig i ett plan eller går på en konsert etc. Sen har dom typ aldrig varit utanför Sverige...GOOD LUCK småbrudar...saken är att dom har blivit otroligt märkvärdiga...det har vi tyvärr alla fått erfara här. Tydligen tog flera av deras vänner avstånd till dom med för en tid sedan pga. att de betedde sig lite som parasiter enligt vännernas ord...trist kan man tycka. å jag känner igen det....som den gången vi skulle göra julgodis...jag köpt kläder å saker till dom när vi varit på stan. gett dom mina kläder jag krympt ur, gett dom heminredning, möbler u name it....men inte ett smack får man tillbaka!!! NEVER!!!
 
Hmmm...var i alla fall tvungen att lyfta ämnet....eftersom jag å deras fd. vänner pratar rätt mycket med varandra så kändes ämnet aktuellt.
 
Nä nu till nåt mer betydelsefullt i mitt liv=) FARMVILLE=)
 

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0