MÅNDAGSEXEMPLAR!

   2012-07-16 - 08:00:07

Bara så ni VET så e det MÅNDAG nu IGEN:S men som alla säkert redan vet så är ALLA dagar i mitt liv just MÅNDAGAR redan:P

Vad konstigt det är detta med mediciner förresten hörrni...tror jag måste skriva lite om just detta ..här och nu!

 

Har ju som en del vet trappat ner LYRICAN och har nu gått från 600mg/dag och min sjukt grymma abstinens vid sänkningen till 300mg/dag helt enkelt "lagt ner projektet på egen hand" Och med detta minskat både Lyrican, Ritalinet och Fluoxetinet på egen hand. Min neuropsyk läkare tycker det är sjukt starkt jobbat=) Skönt att han är med på "min buss" =)

Detta är vad jag hade av dessa 3 olika mediciner och vad jag gått ner till och står idag, någon månad senare:

LYRICA : 600mg/dag Nu: 150mg/dag

RITALIN : 300mg/dag Nu: 40-60mg/dag

FLUOXETIN : 60mg-80mg/dag Nu:0mg-20mg/dag

MED DETTA, DET HÄFTIGASTE AV ALLTING:

- Jag har läst min första bok på över 3 år

- Jag tittar verkligen på teve och kan säga att jag slukar ALLT. Jag satt till och med och glodde mig igenom hela Kronprinsessan Viktorias födelsedagsfirande häromkvällen *HAHAHA*

-Jag har läst tidningar

- Blivit mer skarp i huvudet

- Sluta pladdra så mycket

- Börjat äta

- Är inte lika uppstressad

- Blivit mer sugen på att börja träna

- Skrattar mycket mera

- Pallar att spela SIMS:P

- Orkar umgås med folk på ett annat sätt, men känner också irritation över en del som hänger upp sitt liv för mycket på BARA MIG...:( Det får mig att bla. tänka/hamna/känna hur jag står där tidigare i mitt liv och VAR JUST SÅDAN...:( Jag kämpar mig bort från detta och jag vill att människor omkring mig ska respektera mig utan att klamra sig fast vid mig som iglar...lite precis som jag själv blivit med åren. Detta är väl en STOR anledning till att jag inte vill binda mig heller. Inte på LÄNGE! inte för att behovet av att träffa massa karlar finns heller...MEN jag känner bara.... "STOP THE DRAMA FOLKS!!!"

 

- känns som om en hel hop av mina känslor varit ihopbundna och gömda i en del av mitt inre som jag inte själv kommit åt, men nu har de börjat släppas fria. KÄNNER SAKER, KAN TÄNKA!

- Kan åtminstone försöka vända på neggosaker/ tankar till något positivt igen

- Börjar bli sugen på att plugga någon kurs till våren...Ja detta är bara lite av allt jag upplever just nu och står mitt i! Jag oroar mig inte riktigt lika mycket för allt och alla, framtiden etc. Så man undrar ju vad dessa piller i sjuka doser egentligen gjort med mig?:S

-Kan åter ta tag i saker (dock ej fullt ut) tex. allt pappersjox som skulle fixats long time ago som ex. arbetsskadeanmälan.

- Orkar lyssna på musik, och bry mig om den!

- Fippla lite korsord

- Måla, pyssla, fixa hemma och jag är snart snart snaaaart i mål efter att ha haft mitt "hemmaprojekt" pågående sedan november 2011=)

 

Vissa dagar är jag lite mer LOST, rastlös, svårt att komma igång etc. MEN jag har börjat med ett belöninggystem igen och jag försöker se till att det finns småpengar hemma....om något känns piss för dagen tex. att jag måste diska, vattna, gå på långpromenad, gå på ett möte eller kanske tvätta...då får jag lägga en TIA i en speciell "pompom Purin- sparbössa" jag har från Thailand=) Det kommer så småningom bli något speciellt, kanske en ny tatuering till?:) Who knows?=) om jag inte har någon tia just då jag förtjänat en så får jag lägga en glaskula sålänge!

Nehepp nu ska jag strax göra mig i ordning och dra till staden och psyk för 1.5 timme med min underbara BL. Hon är en KLIPPA!

 

Var på en liten regnig dagtripp med mamma å pappa i lördags och fotade lite trots regn, rusk=)

Josse, han var i Kulla på SEMESTER, käkade rostbiff och Västerbottenost till frukost lixom..."skräphund"

Det var sjukt tomt utan honom hemma en natt lixom...FY:( men härrrrligt att någon annan kan få NJUTA av honom ibland=)

 

 

 Gone n out=) <3

 


Kommentarer
Lönna

Gott att läsa att allt går åt rätt håll. Kul att se dig le igen! :) Det var kul att träffas på Patas 40 års dag. Kram på dig o hoppas att vi träffas snart igen. Snart äre skördefest!!

Svar: Kraaaaam=)
ninemile

2012-07-17 - 00:44:57

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0