ABNORMAL ABNORMALITY

   2012-01-24 - 20:51:00



...ÄH!!! Hade lika gärna kunnat sluta skriva nu efer första meningen!!!......
.....Men för ER skull så känner jag att jag måste skriva! Jag har mer eller mindre gått upp i rök...mobilhelvetet e på SERVICE (JA VA FAAAAN TRODDE NI DE E JU EN SAMSUNGJÄVEL FÖR HELVETE) Fick en jävla lånetelefon som inte ens ville synka med min gmail där jag har alla telekontakter så jag tog fram min glammiga ZTE med spräckt kärm å hela baletten....men se den fungerar åtminstone de ni!!!

Annars ....Jaooo!.....varför klaga lixom.....tänkte bjuda på några fina bilder...MEN se DIGITALKAMERAN E PÅ SERVICE......kunde kanske relaxa lite med laptopen då i sängen...men NÄÄÄÄH!!! SE DEN.....DEN E PÅ SERVICE!!!! Och notebooken vill inte vara med i nätverket....jag fipplade till någon inställning igår kväll och fick den verkligen att fungera på nätet, men jag halka ur igen och jag var för trött för att minnas vilken av alla nställningar jag varit på då just detta under skeddde!!!
Ni som tycker detta låter konstigt......NI KÄNNER INTE MIG !!!!!

Jag har pillrat vidare med länkarna som bildade 50cm sådan här till slut....


...Lämnade in den i förmiddags och fick en massa nya ideér jag kan göra med mitt "old silver shit" som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med.....han fipplade till lite med en av mina ringar ja fått liggandes och VIPS...KLAR=) på 40 sek;) Den har jag dock ingen bild på....orka med den förbaskade mobilkameran IGEN ....:( Har lyckats plåta lite med den i alla fall!

Nu haar jag fått nästa jobb på halsen i alla fall...en annan länk...pillrigare...svårare..men den går den med=) Så jag håller er uppdaterade angående den som för övrigt även den ska bli 50 cm:P

"sprang på" köksmattan jag letat efter i går och som tur är så hade jag ju lite cash som jag fått i jul och den gav mig lite ny inspiration idag ...började storstäda den delen av köket! STORSTÄDA ok!! Hoppas ni hajjar!!! Jag har skurat golvet med TRASA och gnussat på varenda liten prick!!!

Joey har provkraffsat och legat på mattan och han godkände den sedan så jag slipper dra till stan å göra återköp på den i morrn dessutom=)

(OCH KLAGA FÖR FAN INTE PÅ FOTOKVALITÈN för då ska ja giva er på MOPPO!!!)


Kan ju bara meddela alla er ute i vida världen att jag slutligen lyckades ta kål på min vatenväxt jag hade i en hög vas med sten å grejer....men det krävdes övergödning av växtnäring och klorin:S Och nu hoppas jag verkligen att ingen av mina gamla polare från trädgårdsutbildningen snurrar på min blogg...hehehehhh....jaja ja TRODDE den skulle må bra av de hära:S

Men man kan fasen tro det bor nån skithuslig en här...kolla in...

Joey är dålig i alla fall och min jävla MAGKÄNSLA säger att han börjar kliva över tröskeln till sista planet=(
Utan honom hos mig är jag INGEN!!!
Men han har varit hostig, rosslig och dreglat på ena sidan av munnen i några dagar nu..han har varit bättre, men så blir det lite värre igen. Jag har provat att ge honom Furix (vätskedrivande) för att se om det hjälper om det är början på symptomen av hjärtsvikt som kommer nu:( I kväll har han inte velat gå ut alls och då jag väl burit ut honom så har jag fått släpa honom runt huset för att han ska hitta nå spännande å lukta på (LÄS KISSA PÅ)!




Men vi träffade dagmatte och en kvinna med en hund som heter Viktoria idag=) Anledningen till detta var att dagmatte ska börja gå ut med Viktoria 1 timme om dagen...Joey träffade dessa stiliga damer för några dagar sedan och vi pratade lite innan vi gick vidare med våra hundar! Nu fick jag deras nummer och de mitt...och Joey har fått ytterligare en vovvve-vän i skaran=)
Viktoria e damen i rött=)




De vrålhöjde Ritalinet igår med att dubbla dosen ...och idag har jag faktiskt behållit energi längre än till 14.00 så det kanske kanske kan vara på rätt väg nu dåh!!!

Jag känner mig hopplöst TOM, ensam, det är bara MÖRKT omkring mig...Joey syns i en liten ljusstrimma men jag känner hur han glider längre och längre bort från mig....och inget silver i världen kan lindra den känslan:( Jag är konstant RASTLÖS INOMBORDS!!!
Känslan går inte att förklara...man vill så mycket, och vet att man klarar det...MEN så kommer man aldrig dit...:S? Så här var jag inte förr...det har blivit värre och värre ju mer invalideringen och oförståelsen för om vem jag är rullat på...livet e ett TIVOLI!!!

På en sekund kan det du just håller på med som är SÅ kil förvandlas till något svinpissigt som du bara vill KASTA ifrån dig...allting svänger fruktansvärt upp och ner OFTA nu! Och pga. stresskänsligheten jag fått av den rara arbetsplatsen jag hade förut som sket totalt i männikor och bara var pengakåta ...så brister jag för minsta ljud och blir skitirriterad, tappar fokus och koncentrationen helt!

i morrn ska jag i alla fall till mammas väninna med 4 bigbags med kläder för att se vad i dessa som kan vara aktuella att sy in...ett av stegen i mitt och neuropsyks projekt vi påbörjat. Första läxförhöret kollas på fredag då min arbetsterapeut kommer hit å kollar mig;)

Nu ska jag sluta vara så tråkig....Långt å tråkigt....men jag LEVER i alla fall...det ska ni VETA!!!
Ännu så länge i alla fall...men jag är sjukt osynlig...inne i mig själv, fråga inte, tjata inte, ring inte, bry er inte, skit i mig...!!!
....för jag ORKAR INTE VARA BRA JUST NU ÄNDÅ!!!


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0