PRIDE ´N GLORY!

   2012-08-05 - 20:45:46
I fredags drog jag å miss C. till Lotten i Sthlm igen för att gå på pridefestivalen som var i går precis som förra året. Det var en jeeeedrans massa folk och då vi kollat in "tåget" i över 2 timmar så kände vi att nej nu börjar vi allt dra oss mot Frejgatan. Blev lite småshopping
(Kärade ner mig i Desigualklänningen på bilden för 900 spänn, men jag lät faktiskt bli att köpa den:O) 
 
Då vi var tillbaka hos L så var både jag och C. grymt tveksamma till förslaget att joina L till Thaibåten. Men vi trotsade tröttheten och tog oss med lite omvägar dit, på andra sidan stan.
Beställde min första drink på över 5 år (med alkohol:S) å så satte vi oss nere på "stranden" å myste i varsin solstol
 
Stötte på "Hannes" som L så snirligt lämpade av mig hos med orden...-Skulle inte du vilja ta hand om min väninna lite, jag måste typ KOLLA MIN MAMMA AHAHAHAHAHAHAHA!!!!! hahaahahah HÄPP! Så enkelt var de å ragga upp en stilig man i Armani-kostym i huvudstaden typ...HAHAHA Ja i alla fall i L´s sällskap;)
Efter en stund å en drink till så undrade Hannes om jag ville hänga med till Le Bon Palais så efter lite ångestvånda gentemot L och C samt L´s nya fling även  han en L;) så tog jag å Hannes en taxi till LBP...ytterligare en drink...men det sjuka är att jag inte blev speciellt påverkad...Jag sög ju inte i mig dom men i alla fall...så nu kan jag nog säga att neeeehj myten om att man blir mer påverkad som gbp opad är just en MYT i alla fall i mitt fall...dansade...drack whiskeysoda (jag som HATAR whiskey :S) HAHAHAHA:D Vid två-tiden började jag känna att det började bli dags å dra och Hannes skulle upp vid 7. Jag försäkrade honom om att jag klarade mig själv genom Stockholm upp till Frejgatan igen=) Tänkte att äääh vafaaaan nu har jag gått i mina high-heels hela kvällen och dessutom på stan hela dagen innan det så jag kan ju GÅ...men då en YNGLING I 20-års åldern som var lika svart som pianolacken på tv apparaterna här hemma kom fram och -hey sexy, are u waiting for someone....då bara ....-TAAAXIIIIIII!!!! å så vips var jag hemma å asgarvade med C. som hade skakat loss med varenda man mellan 30-60års ålder på thaibåten=) Alla tyckte det var SKITFRÄÄÄÄNT att hon var där och dansade som om hon ÄGDE HELA STÄLLET=) Hon är för härlig=)
 
Småmyste lite med Jonas å Mark å tog en massa skojsiga pics under prideparaden=) Så nu är det bara dags för bilderna vi alla väntat på heeela helgen eller hur;) heeere u goooo=)   
  "Ouff....dom dära nissarna me lite smör på;)"
 
PRIDE DAWG<3 Dricker vatten i husses glas=)
IIIIHAAAAAAHHHHHHH!!!
Mysfarbror i finkallingarna;)
pillertrillardamer;)
FAAAN VA DOM E SÖÖÖÖTAAAAA!! <3
Paris Hilton?:O ;)*MORR*
 
 
 Nä nu orkar ja inte mer....nu e de nattinattnatt....både för mig å Josselosse som tydligen härjat på rätt bra me "moffa å mommo" i natt:P

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0