HELA GREJEN VAR ETT FÖRUTSÄGBART SKÄMT!!!

   2011-11-14 - 17:37:28
OK nu kläcker jag det!!! Någon sa detta till mig redan INNAN jag gick på arbetsträningen dvs 3 månaders GRATIS slavgöra på den arbetsplats jag för en månad sedan blev anställd på! ...och nu SLUTAT PÅ=) Jag skulle ha en sk. ANPASSAD anställning där min arbetsgivare fick hela 80% av lönen (cirkus) tillbaka av staten!!!

Redan INNAN jag blev anställd så sa jag att fy fan jag kommer vara utsliten redan INNAN jag ens blir anställd med lön här ...kanske är det just vad de är ute efter!!! med facit i handen....ja säger inget!!!
GRATIS ÄR I ALLA FALL JÄVLIGT GOTT=)
Att börja knega 06,00 på morgonen och inte FÅ HA RAST förrän 13,45 och man då slutar 14,00 är inte ens LAGLIGT!!!! men en del fattar inte ens vanliga svenska arbetslagar!!! Anpassad anställning??? Ingen i övriga personalen omkring mig blev informerad om detta, jag fick inte ens ta en 5 min. paus under arbetsdagen för då var frida FÖRSVUNNEN....trots att jag meddelade att jag vat tvungen att "LANDA" en stund och skulle komma tillbaka några minuter senare...det är ju just DETTA som ersättningen till arbetsgivaren ska täcka....och MER däetill som jag faktiskt aldrig fick en chans att ens tänka tanken på:S

Började må jättedåligt för några veckor sedan och har under hela denna period blivit sjukt stressad att jobba, jobba, jobba.....detta är FÖRSTA gången jag ens valde att testa en arbetsplats med bidrag efter att ha låtit dom koda mig på AF. Jag kan ta bort koden NÄR JAG VILL!!! Jag har aldrig förut haft större prooblem att skaffa jobb...UTAN KODNING och detta gav mig en VÄLDIGT OTÄCK bild av hur samhället fungerar!
Ju mer jag pressades på trots att erbetsgivaren SÅG mitt mående försämras och hur hela jävla JAG backade i utvecklingen i jobbet på ALLA PLAN så ...körkörkörkörkör!!!!! Nu är jag alltså UTMATTAD!!! Och uppsagd med massa bullshit som anledningar som tom AF sa efter mötet att de där var bara bortförklaringar....;)

Arbetsgivaren sa förra veckan till mig att jag inte kunde släppa alla mina vänner utanför jobbet och hänga upp min fritid på mina arbetskamrater????? VAAAA?????!!!!! JAG BLEV BJUDEN PÅ EN 40-års fest...FÖRLÅT, hade jag VETAT att jag inte SKULLE GÅTT PÅ DEN som alla andra så kunde någon sagt det kanske??? VAKNA!!!
Å jag har väl för fan ALLA mina VÄNNER utanför jobbets ram ...ööööh HALLÅ va fan tror en del???
Mycket skitsnack i alla fall från alla håll...JAG STÖDJER INTE DETTA BARNSLIGA BETEENDE!!!

Sista dagarna har jag orkat vara vaken 2 timmar, sen behövt sova minst 1 timme innan jag orkade vara vaken 2 timmar till...sen har dagarna varit så!!!:( Hela jag är UPPÅNER -förresten så undrar jag hur man tänker om man säger till någon som jobbar på anpassade villkor på jobbet att TÄNK PÅ NÅGOT ANNAT när reumatiska händer gör sig påminda och man lägger ner kniven 2 min. framför sig på bänken (ja inte ens det) VADDÅ TÄNKA PÅ NÅGE ANNAT????? Första reaktionen blir att slå en hammare över alla som inte vet hur reumatism känns händer några vändor....sen kan vi lugnt sätta oss å DISKUTERA SAKEN IHOP lixom...!!! LARV!!!

Äh nog om de där skämtet!!!
Tänker inte nämna någe om kalajset vi hade här igår i detta inlägg....de e inte värt att ens nämnas i samma blogg som detta spektakel jag just skrivit lite om.....LITE sa jag!!!...........MEN...HAN? ser dig....what goes around comes around=)


varit på rema i dag på US, så nu ska jag börja med cellgift i morgon och tre månader framåt för att se om det blir någon skillnad med allt!!! *SUCK*

Fick mitt sjukintyg idag. Står jag är under utredning på NP där och även hur min arbetsplats är OHÅLLBAR FÖR MIG pga. hur jag drivits på!
Mina siuicidala framförsikter, hur LEDSEN jag är, hur TRÖTT jag är!!! blablabla...jaja...fick veta att jag har i princip kalciumbrist, hade senaste provtagningen förra veckan ett blodsocker på över 11:S MY GOD lixom...och i morgon ska jag hämta mitt långtids-EKG i stan! Ska bli remitterad till arbetsterapeut och sjukgymnast i stan med för reumatismen...varit på utredningen idag igen...fy fan säger jag ...DEN DÖDAR MIG!!! :S Men det är OTROLIGT att de på papper det man upplever EXAKT likadant i livet....när de återberättar...:S

Äh nu fick ja denna låt på hjärnan....den va hot då ja kom hem från Jamaica....:P LYSSNA Å BEGRUNDA FÖR HELVETE, JAG LÅTER DEN FÅ AVSLUTA SKITEN Å MISSÄREN PÅ GÖKBOET!!!!



oj hittade just detta...det är från SVERIGES REGERINGS HEMSIDA!!!

Utvecklingsanställning

Utvecklingsanställning syftar till att ge individen möjlighet att pröva och utveckla sin arbetsförmåga genom arbete och utvecklingsinsatser. En utvecklingsanställning kan pågå i 12 månader, med möjlighet till förlängning.

TJENA MITTBENA...som sagt finns en del som missuppfattat detta lite smått:)


Tjaaaaah=)





Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0