MIN KROPP DÖR!

   2011-03-13 - 09:53:17

Har under veckan varit så himla skakig och haft domningar i armen och har under en längre tid blivit varm i ansiktet när jag framför allt koncenterat mig på silver, eller något annat som krävt en del uppmärksamhet...har skämtat bort det med klimakteriet;)

I fredags då jag var ute med vanliga långvarvet med Josse så kände jag efter halva vändan att något inte alls stod rätt till...fick svårt att andas, blev kallsvettig, jätteskakig, ont i armen, fick tunnelseende, kändes som jag var i en plåtburk, yr och vek!
Var tvungen att stanna och känna efter om jag klarade att gå hela vägen hem igen...jag tog mig hem till slut, men det tog inte 15 minuter som det normalt kanske hade gjort den biten som var kvar utan 30...
När jag kom in var jag tvungen att tvätta Joey i badkaret för han var jättesmutsig och jag klarade knappt av det...fick hålla mig i badkaret och hänga på det för att klara att göra det. Jag tryckte i mig en macka och lite cola för at se om det var något sådant, och försökte få tag i mamma på mobilen. Hon var på möte i Linköpng och svarade inte  jag skickade ett mess att hon skulle svara för at jag snart skulle svimma...tänkte att jag väntar en minut till, och en till, och en till innan jag ringer SOS.Alarm om ambulans...grannen kanske kunde ta Joey i så fall...jag vsste inte om jag skulle försöka ta mig till henne och kolla, eller om ambulans-folket kunde ringa på hennes dör,....det gjorde att jag väntade och väntade...ringde cykelverkstan (Jouren på sjukan i Finspång) och hon sa att ja men jag går och pratar med din läkare och ringer tillbaka strax....jo det gjde hon...och sa bara att jaah...vi sa att om du bl sämre eller så ...ja då hörr du av dii igen...fuck off! tänkte jag ...!!! Jaa rinngde väl av en anledning ....?!

Slumrade i kkske 10 minuuter och efttr ettagså kände jaa mig lite bättre....i går var jag på kkaas i Kulla...pappa å syster firade ffödesedag tillsammans...eftersom syster å P åker till Maldiverna om någon veca och är borta då hon fyller som vanligt;)
I går mådde jag plötsligt svindåligt octyckte det var svinvarmt där...jag ,ådde iilla och la mig på golvet i  ällaren för kräkas kan man inte riktigt med nä man e opad har jag märkt...:S
Lafötterna i en fåtölj och messade kusin S att hon skulle be mamma komma ner med en våt handduk...S kom ner själv med det...sååå skönt...kallt mot pannan....var helt kallsvettig jue igen:S
Sn koo m mF ner också och han hämtade ett glas vatten åt mig ...dom e så söta å snälla =D Sen kolla vi på störda melodifestivalen ihop en stund...mådde bättre sen!

Jag vet inte vad det är med mig men känns emellanåt soo mmin kropp håller på å dö!!!:S

Nuu  tvättar jag å Josse och vi ska ta en liten promenad strax...sen ska jag duscha...och greja lite här=)

Puss på er mina raringar=)





Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0