SISTA NATTEN I FRIHET...;)

   2011-07-03 - 22:13:37
Jahapp...då är det väl bara att säga farväl till det ändå ganska sköna livet som arbetslös...jag vet inte om jag ska skratta eller gråta...antagligen får jag stryk nu av alla som inte har ett jobb...(och alla andra med för den delen).

Känns jättejobbigt att lämna bort Joey:( Blir ju omvänt även för honom som har haft sin matte hemma i snart ett år för sjutton:S Men det blir nog bra med allt till slut...=)
Syster, P och Anders är här och vi har varit på Smultronstället i Söderköping. Ja Anders var inte med:S å Joey önskade nog att han inte varit det...han gillar inte det så värst trots att de bjuder på både vatten och hundglass=)Jag som nästan alltid brukar pröva nån nyhet testade nu denna...Jag bad om en mindre variant, men orkade inte halva ens..;) Men den var riktigt smaskig!



Lite bilder från Kulla häromveckan...=)




I dag har varit helt igenmulet och jag och Joey vaknade 06,40 och gick till tvättstugan...vid 07,00 var vi redan på långpromenad och det är den i särklass underbart skönaste dagen vi haft i år!!! Blåste en aning och var så SKÖNT!!


Nu ska jag sova...ska upp vid 6-tiden ungefär!
Förresten har min syster å hennes man lixom NU köpt varsin mobil för första gången på 4 år ...och jaaah...nu FATTAR dom uppenbarligen min förtjusning över allt vad android, VPN, å synkronisering innebär;) Lite smått påfrestande bara när dom står stilla med tre meter mellan varandra mitt i gatan som om någon fryst fast dom...sen står dom där med varsin mobil, helt inne i det!
NÄÄÄH!!!...Dom ska få en av de lyxiga kurserna -Att-bllippa-samtidigt-som-man-sätter-ena-foten-framför-den-andra-och-tar-sig-framåt-kurserna- ...SNARAST

Nu har jag varit sugen på först bullas, sen jordgubbar och nu piggelin...VAFAN e jag GRAVID eller????:S
DAMN....JAG TROR DET ÅSKAR NU IGEN!!!

Najtnajt


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0