PAINPÅSK!!!

   2011-04-23 - 22:18:20
I dag har varit en riktig jävla SKITDAG!!!
Började väl ok i morse då jag å Joey gick upp före gråsparvarna å gräddade hälsomuffins, gjorde glassbomb med mango och hallon och bakade rainbowcake=) Kände mig hur bäst som helst!!! Men sen är det somom luften lixom försvinner ur en och redan innan jag åkte till till min moster o co. så hade jag fått en sån svintung, jobbig ångest...tänkte att SHIT! Nu får jag ta med xanor just  in case...och såklart glömde jag det ...ångesten blev bara värre å värre och jag orkade inte riktigt umgås med mina nära å kära idag kände jag!!!

Jag har även svinont i mina fingerleder...jävla förbannade helvetes reumatismskitshelvete!!!!!
Kan knappt skriva, knappt göra silver, knappt klappa Joey, knappt göra ett enda jävla skit överhuvudtaget...inte ens citodon funkar ju längre...så det är så här det e å vara "riktig" reumatiker...fy fan nu vill jag inte vara med längre...!!! Och det lär knappast bli bättre med tiden utan snarare tbärtom i så fall!!!:(

Ångesten som är så här kraftig är så sjukt jobbig att bära...det känns somom någon står å trycker på bröstkorgen på en ...samtidigt som man vill hyperventilera, skrika, dö och springa från sig själv!!!

Har en "bok" där man gör sitt liv till listor...man fyller i typ pizzasorter jag käkat i livet, alla husdjur och deras namn, saker jag slutfört, bla bla....så kom jag till en sida med rubriken beslut jag ska fatta i år....SHIT!!! om jag ska leva elelr dö....!!!??!!! Det var det enda jag kom på just nu!!!

Äh...skitsamma...livet pissar ändå på mig hela tiden...varför får man aldrig må bra för????
Folk som inte upplevt liknande saker kan inte förstå hur man ena stunden kan vara glad och på bra humör och sedan vända och vara helt övervälvd med ångest  och mest av allt bara vilja skära av sin egen kroppspuksåder eller nåt....ÄH!!! Men jag begär inte att någon ska förstå heller...inte så jag menade!!!

Love u all !!!




Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0