LIVET OCH DÖDEN

   2010-10-09 - 13:42:15
Har fått veta att Joey har ett väldigt stort hjärta!
han har ju länge haft kraftigt blåsljud på sitt hjärta men vi har inte behandlat eftersom ha inte uppvisat direkta symptom på det. Nu har han i alla fall börjat med hjärtmedicin. Den ska hjälpa hjärtat och stärka det...jag frågade veterinären om det är mening att ge honom medicinen och på så sätt hålla honom vid liv längre. Hon svarade att hon tyckte absolut det eftersom Joey är pigg, glad och inte har ont.

Prognosen är i alla fall jättehemsk. Var på Valla med honom förra veckan för att han blivit så mammig och jag kände att något var fel. Han ligger lite högt i levaxin-nivå med så nu har vi minskat lite på dosen igen:)
men det blir så oerhört påtagligt nu att han faktiskt börjar bli gammal!!!!

Jag tog reda på hur jag gör OM jag skulle vakna en morgon och Joey inte vill vakna mer...det är bra att långt i förväg veta hur man vill ha det då ens bästa vän somnar in för alltid och jag vet redan.
Jag kommer kremera honom och sedan få tillbaka askan. Han kommer att få en beställd urna och en liten del av hans aska kommer att förvaras i ett hals-smycke nära mitt hjärta.






Kommentarer
border-fucking-line

Mina hundars aska har jag spridit på deras favoritplats i skogen där de lekte en massa... Det känns bra.

2010-10-09 - 23:58:46
URL: http://borderfuckingline.wordpress.com
A

åh, "/

tänker på er.<3

2010-10-10 - 17:29:01
URL: http://lonneborg.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0