FÖRLÅÅÅT!!!

   2010-10-20 - 15:58:23
Jag vet att jag inte skrivit på ett bra tag och det finns egentligen ingenting att skylla på...jag har tänkt på det nästan varje kväll och kännt att jag sviker mina läsare....men det händer saker jag inte riiiktigt är van vid på något sätt.
Jag ska berätta ok ok ok ....

......Jag har ju som alla vet börjat på ADHD medicinen CONCERTA för aah kanske knappt 2 månader sedan.
Den verkar fantastiskt bra på mig på en del olika områden...jag har blivit mindre impulsiv och mer eftertänksam, lite mer samlad i huvudet, piggare, mer..*äääh det ordnar sig*, lugnare och mer tillfreds, mindre påtaglig ångest, mer handlingskraftig och ycket mera självständig. För en del låter nog detta väldigt konstigt, att ett piller kan göra detta med någon. Ja detta är det positiva...men sen kommer det som inte är så jättebra, medan en del av det inte är så bra tillsammans med att faktiskt VARA BRA för mig!!!

Jag är mera slätstruken och känner lite att alla mina känslor trubbats av en massa, helt ointresserad av sex, svårt att sova för att jag är för pigg, Jag håller på med en massa  projekt här hemma och har hållit på med storrensning överallt och lagt ut massa auktioner på Tradera och håller på med det hela tiden!
Vi håller fortfarande på att justera dosen av medicinen. Folk upplever att jag isolerat mig en hel massa...men saken är den att jag inte ens tänker på det utan har så  mycket jag står i och jag har skitkassa kontakt med alla i min omgivning just nu förutom min mamma och pappa.
Det är inte menat någonting mot mina vänner osv...ni är lika värdefulla för mig ändå. men jag har insett att jag inte ens pratar med min syster längre som jag pratat med i princip flera gånger om dagen innan:S
Men jag ska nog vara glad åt det...men det känns lite konstigt att vara ..."så normal"!!!!

För övrigt så måste jag ha gått ner flera kilo till senaste veckorna ...jag känner det, men har inte vägt mig sen jag var hos dietisten och då stod vågen på -30,8kg
Börjar ju fasen känna mig utmärglad:S Och folk som jag mött ute har först inte känt igen mig...men säger att jag e så himla snygg och har något annat i blicken och hela mig...att jag strålar! *eehh ok*

Har träffat min jobbcoach Susanne...hon är jättelik mig och vi kommer nog komma superbra överrens tillsammans:) Vi ska träffas en gpng i veckan istället för varannan som är det normala då hon tror att jag komer vara ute i nytt jobb väldigt fort.

Nä kamrater, förlåt, men jag har en lång lista med "to do" saker...men jag lovar att återkomma mer frekvent hädanefter:)

Love u all ...stay blessed all mi rastas:)


*kwaah kwaaah Anna Anka på väg i hissen i sitt nattlinne;)*

Kommentarer
border-fucking-line

Har du ADHD? Eller varför fick du Concerta? Jag har testat Concerta på egen hand (fick en bunte piller av en vän med ADHD) och det funkade jättebra! Jag kände mig så normal och "med" på ett helt annat sätt.



Men jag får inte den medicinen utskrivet för att jag inte har ADHD.



Rätt så retligt faktiskt...

2010-10-20 - 17:27:27
URL: http://borderfuckingline.wordpress.com
ninemile svarar border-fucking-line

Jag har inte diagnosen ADHD, jag står på väntelista för omfattande utredning men då det ju är flera års väntetid så tyckte läkaren vi skulle göra ett undantag och testa och se om det fungerade på mig. Sagt och gjort!

Fånigt att man inte ska få en medicin som fungerar för att man inte har en viss diagnos...visst det är ju ganska starka grejor detta, men ändå...om man ändå redan får hjälp på annat vis lixom:(

Kram

2010-10-20 - 19:14:50
URL: http://ninemile.blogg.se/
Syysteryyyyster

Ganska skönt att du ringer max en gång om dagen och skickar två SMS om dan i stället för 8 samtal och 15 SMS... :-)

2010-10-21 - 10:33:57
ninemile svarar syysteryyyyster

jooh syster...men nu överdrev du till å med...:S Vi pratar ju bara nån gång ibland...å mess...??? hmmm....ja inte varje dag de heller...:O

pöss å schlaffs=)

2010-10-21 - 18:06:44
URL: http://ninemile.blogg.se/
A

åååh, du är så fin!

2010-10-26 - 11:48:33
URL: http://lonneborg.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0