DET HÄR SKULLE DU ALDRIG GJORT MIG!

   2010-05-02 - 11:43:10
Har varit hos C i natt...han är fullkomligt underbar, men vad händer klockan 9 i morse tror ni?
Jo då ringer det på dörren och C kom tillbaka till mig och sa att det var en kille som ville snacka med mig...hade jag haft en pistol där och då så hade jag förmodligen tagit den med mig...jag fattade ju vem det var...jo det var X som letat upp var C bor och nu kom och ville snacka med mig. Jag sa bara att han inte var klok och att han skulle dra och gick in. Men han ringde på igen, väckte barnen 5 och 3 år gamla och skrek i trappen att han ville prata med mig och att jag skulle komma ut.
Jag ville ju inte....!!!
Jag ringde larmcentralen för att få dit polis, och då han hörde mig säga det i telefonen så drog han illa kvickt...men det spelar ingen roll, nu är det NOG!!!
Jag har verkligen fått nog...söka upp någons nya kille och gå dit för att ringa på dörren...gör ens en riktigt riktigt sinnes störd person så?
Nu är det bra, jag vill aldrig aldrig någonsin mera ha med honom att göra!!!
Jag tar inte detta, han hade dessutom ringt ca 25 samtal i natt medan jag hade annat för mig och hade ungefär lika många sms och meddelanden i voiceboxen. Jag har haft telefonen på totalt ljudlöst då han hållit på några dagar...eller ja sen jag la fram att jag tycker mycket om C.
Jag och X har umgåtts en tid, han blev ju tokig då jag var i Umeå på Dejt och bara SKULLE komma till mig och det blev ju som det blev i slutänden...vi har umgåtts men jag har sagt att vi är inte tillsammans X!!!
Men tydligen har det inte gått fram i alla fall...!!!

Men nu är det slut med detta, jag har fått nog, detta var droppen...om detta dessutom skulle medföra att det på något vis förstör mellan mig och C. ja fy faaaan säger ja då!

Så mina goda vänner...då var ett kapitel till av mitt liv avslutat och ett nytt tar sin början...Jag kan inte avslöja för mycket just nu, men det kommer mer angående detta vartefter.
Själv ska jag på dansträning, men jag är inte alls sugen på det längre...jag vill hellre lägga mig i sängen med en xanor i kroppen och glömma allt!


LÅT MIG VARA!!

Du förstör mitt liv!!!

Kommentarer
Hanna

<3 Kram gumman <3



Låter ju helt sanslös. Hur kan en människa vara så rubbad som han. Hoppas han slutar.



Lycka till med C.

2010-05-02 - 11:59:45
URL: http://gorgina75.wordpress.com
Kusin Malin

Men herregud, vad är det för FEL på honom?!? :-S



Jättehärligt att du hittat C i alla fall. :-)



Ses snart! :-) <3

2010-05-02 - 14:56:27
URL: http://theworryingkind.webblogg.se/
bflmamman

Sårade och rädda människor gör desperata och konstiga saker... Se till att han förstår att det är helt brutet mellan er, annars kommer han inte kunna få ro att sluta.



Kram!

2010-05-02 - 15:59:53
URL: http://borderfuckingline.wordpress.com
Syysteryyster

En thailändare hade kallat det att tappa ansiktet big time!! Typ det värsta man kan göra...

2010-05-06 - 08:33:47

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0