IT´s OVER

   2010-01-21 - 18:24:45
var på individual terapin i dag ...eller var å var är väl i bredaste laget...jag kom dit.
Hann bara komma in till Maria så börja hon babbla om att ja du var lite upprörd på gruppen i går hörde jag...jag bara öööh...jaha..va lixom???:S För jag tog mig dit fast jag inte ville, var medvarande i gruppen och allt. det enda var att andra i gruppen tog upp att dom tycker de e SKIT att man kastar ut någon som inte är klar!!!

Men jaa så var det i alla fall i deras ögon...hur nu dom kan sitta å bestämma det över huvudet på nån....men jag sa bara att riktigt så är det ju inte:S
jag ringde till vård distriktschefen för psyk efter att P i gruppen tyckte jag skulle det och nu fick jag den skiten kastad på mig av maria...tydligen fick jag inte prata med henne precis som i somras då jag pratade med min egen jävla läkare som för fan e ansvarig för mig och hon blev psykgale. Det är en lång historia så ja skiter i att skriva mer om just det...jag har i alla fall inte gjort nåt, men dom kan inte ta kritik eler konflikter på dbt teamet.

nu tyckte hon att jaaa eftersom jag ringt chefen för att kolla läget hur det får gå till så tyckte nu teamet inte att dbt ger mig något...jag bara nehe ok, men va bra...sen frågade hon om jag ville avsluta sessionen direkt eller om vi skulle prata om nåt annat....jag blev så jävla ledsen, kränkt å arg att jag bara reste mig, tog mina saker å sa nej jag har inget mer att säga här...hon hejdade mig i dörren och frågade när vi skulle höras igen ....jag nästan skrattade för mig själv då...vilken jävla IDIOT!!! Jag svarade bara att jag inte visste och hon sa att ok då lägger jag ansvaret på dig att höra av dig...mmm visst sa jag bara ...gick ut och smällde igen hennes jävla dörr.
Har aldrig betett mig så på terapin förut ....sen la jag mig på en bänk i psykentren och bara storgrät.
fick tag i chefen som jag pratade med dagen innan och hon sa att jag skulle komma upp. Jag berättade hur dom behandlar folk och hur allt började då jag ville byta terapeut i somras då jag inte tyckte Maria är tillräckligt bra för mig och att terapi jag haft med Shideh gett mig mycket mer än hela min tid med maria gjort på bara 2 ggr. (dom jobbar ju på olika sätt)

Hon ska även ringa min mamma i morgon för att prata med henne som stått bredvid hela tiden och sett hur teamet beter sig.
Sedan ska hon ta det med teamet igen nästa vecka för att sen återkomma till mig....

Jag var skitledsen, men känner samtidigt att va i helvete jag kanske  inte ens behöver terapin längre egentligen!
Nu e jag fullkomligt lugn och skiter i allt vad terapi heter ett tag...jag kommer INTE höra av mig till Maria mera så är det bara...no way det existerar inte på kartan.

känner bara att va fan det är ju JAG som e friskast av terapeuternaoch mig...hur tokigt är inte det då:O?


Nä...fan ...irriterad e jag...men klarar mig själv gör jag nog dessutom...jag lever ju!!!


puss




Kommentarer
Miss Li

Kom till mig när du är ledsen

och jag ska trösta dig.

Kom till mig när du är ensam

och jag skall hålla dig sällskap.

Kom till mig när du behöver prata

och jag skall lyssna.

Kom till mig när du är rädd

och jag skall hålla om dig.

När du än behöver mig

ställer jag upp för dig.

Vad det än gäller, när det än är,

Finns jag här för dig....

Jag älskar dig min ängel och jag finns vid din sida dygnet runt!

2010-01-21 - 22:55:46
elin

haha, men fyfan vilken jävla idioti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! stå på dig frida.

2010-01-24 - 23:01:44

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0