JAMAICA & THAILAND

   2010-08-22 - 21:41:27

Nu längtar jag till utlandet:)
Pratade lite med Ronnie på face igår och vi kom överrens om att jag ska komma till Jamaica i slutet på oktober/början av november. Jag kan gott vänta lite med att boka flyg:)
Har suttit och kollat bilder från Thailandsresor och bara LÄNGTAR iväg nu!
Sommaren tycks ha dragit härifrån, det är småruggigt ute.
I dag har vi inte gjort mycket alls...varit på restaurang Granliden å käkat precis som igår:P Sen har jag å Joey kollat på film å slappat. Mamma å pappa kom förbi en sväng ikväll.
I morrn ska jag till allergicentrum i Linköping på morgonen..fy fan vad tidigt jag ska gå upp då:(
Men jag ska i alla fall unna mig ett besök på IKEA:) *WEEEIIHH*!!!
Pratat med Noah, tänkte jag kunde träffa honom för en fika eller så i morgon, men han jobbar ända till tisdag så vi sa att på tisdag ska vi ses i alla fall:) det är verkligen jättelänge sedan och jag längtar efter att se honom:)

By the way så läker piercingen som den ska...tror jag..i alla fall inga problem. Har haft en liten tejp över den på natten, men tror jag ska strunta i det i natt. Det ser helt läkt ut, bara at det är lite blått under den.
I dag har min stämning varit lite lägre än den var igår...men inget jag inte hanterat på ett bra sätt i alla fall.
jag sa till mamma att herregud hur ska jag kunna gå hemma utan jobb, jag kommer bli psykiskt störd på kuppen. Men jag kommer faktiskt om planen håller fylla mina dagar med att umgås med min älskade hund som betyder mest av allt för mig ju, massa träning, mer fokus på kost och att få i mig allt jag behöver.
Mamma har klagat lite på att jag har lite mörka ringar under ögonen och det stämmer helt korrekt...jag har lagt märke till det en period och det är inget jag haft för någonsin. Men det kan vara att jag dricker för lite mm mm.
Ska ta det med dietisten nästa gång.
Jag kommer också att försöka lägga mer fokus på mitt hem samt esandet då. men framför allt mig själv och att jag ska få det jag behöver i alla perspektiv...


Nä nu e ja hungrig...ska rota lite i frysen nu tror jag=) i helgen e det förresten dags för årets upplaga av skördefesten hos T och M...*wohoo* jag dricker ju inte, men det är kul ändå ju:)

Puss på er folket






Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0