VARFÖR BRYR JAG MIG?

   2009-09-15 - 18:47:57
I går fick jag veta att Ron har en 3 månader gammal dotter!
All:  Ron är den jamaican som var och besökte mig (se tidigare inlägg runt november 2007)
Jag mådde jävligt dåligt så han och Marie kom till mig, men han fick mig ändå att känna mig speciell på något sätt.
Vi hade hur mycket sex om det gick att ha på en månad och var helt besatta av varandra...MEN förra gången han kom alltså i maj 2008 så hade jag Ide och saker var inte längre som förut...allt blev skitfel och vi blv osams oah jag kastade ut honom ur mitt hem och han åkte till Norge innan han åkte hem till Jamaica.

Vi har pratat ut om det som hände och vi är på samma linje igen...och har haft kontakt i princip hela deta år igen.
Ron var ett alternativ till pappa åt min baby om jag ska ha någon och det visste han om. Detta låter nog ganska sjukt för en del...men det är inte så galet som det låter om man vet a lla detaljer men det kan jag inte skriva här nu ...orkar inte...!!! Men så kände jag att det inte riktigt var rätt att göra en baby ...och så kom Idde emellan!

Så dök en baby bild upp på Rons msn...jag frågade honom om det var hans baby och har nu fått veta att han fått en doter som nu är 3 månader gammal...med VEM...jo SILKE...den kärring som han varit tillsammans med som e tysk å bor på Jamaica. Dom gorde slut men var goda vänner redan då han var hos mig 2007, men ja kände att det skumt då hon var den som skickade pengar till honom när han behövde mer i Sverige och hon var den han ringde till på Jamaica under tiden hos mig.
tydligen har dom KNULLAT och hon blev på smällen och han ville inte ha baby men hon ville det...så blev det...och jag blev skitledsen i går när jag fick fakta lagt framför mig!!!

Jag vet egentligen inte varför????? Det är det som är så konstigt...han har all rätt att skaffa hur många negerungar han vill med VEM han vill...för han e inte en sån kille jag vill leva med i alla fall...men varför blev jag så upprörd???

Kanske faktum att han inte berättat det...att jag som vän känner mig sviken...kanske för att han betydde mycket för mig då han var här första gången?
Kanske för att jag hade planer på  att åka till Jamaica inom kort eller för att han planerat att åka hit typ nästa år kanske....känns som det kvittar och som sagt JAG VET INTE VARFÖR jag tagit detta så hårt?????
han kunde ju bara berättat det....eller???

men så är det....

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0