SKYDDA MIN BLOGG

   2009-09-30 - 07:26:41
Eftersom jag börjat bli påhoppad även i min blogg då jag gjort slut med min kille av hans små älskarinnor, familj och andra konstiga personer så har jag tänker lösenords skydda min blogg. Jag skulle vilja att de som är intresserade och som är mina trogna läsare att höra av er så kan vi ordna lösenord åt er.
Jag vill bli lämnad ifred....folk som inte vet hela sanningen ska inte lägga sig i och bry sig !!!
Jag har aldrig skrivit något skit om killen elller hans familj, men jag blir frustrerad då jag inte blir lämnad i fred av dom! Jag håller mig dock till fakta...och angående honom och hans GROVA problem som gör att han kanske inte borde ha barnen alls vet han om själv men trots att jag kämpat med hans familj för att han ska ta sig ur det så vill han i slutänden inte...och man kan inte leva med någon som är så pass skadad av det och visar upp två personligheter...denn kille behöver riktig hjälp...detta är ingen skit nu ...jag respekterar honom fortfarande och det är för hans eget bästa...man blir inte av med jobb och barn så länge man visar man vill och försöker göra något åt problemen, men larmar någon granne så är det ju knepigare...vill hans bästa!

Sen angående hans syster som lägger sig i ...hon ska in i fängelse för sin andra rattfylla och misshndel...och var kom hon ifrån....???? har inte hört av henne på år!!!!Han har ju inte velat ha med henne att göra heller eftersom hon som han sa bara ringer när hon vill ha pengar:(

Jag vill bli lämnad ifred!!!

DU SOM SKRIVER DRYGA KOMMENTARER som jag antar e hans syrra....ALLA PAR BEHÖVER VUXENTID...DET VAR HAN OCKSÅ MED PÅ, MEN INGENTING HÄNDE OCH PLÖTSLIGT FLYTTADE SONEN BARA IN UTAN AATT VI PRATADE OM DET OCH OM DU VISSTE OM BAKGRUNDEN MED BARNEN OCH ALLT BRÅK OCH STRUL MED MAMMAN OSV SÅ SKULLE DU BLEKNA....JAG VILL INTE HA KOMMENTARER AV DIG MER...DOM KOMMER RADERAS UTAN ATT LÄSAS!!!


Så ni andra...hör av er....

Mvh ImeMY




Kommentarer
Arn

Tråkigt med allt detta, men varför klamra sig fast i nåt så destruktivt som bara gör en illa, gå vidare, du kommer att gå starkare ur detta, jag lovar.

2009-09-30 - 08:03:08
Marie

tänk att folk inte kan låta dig vara bra.

älskade underbara frida.

U make me HOT <3

2009-09-30 - 09:37:18
URL: http://marilles.blogg.se/
kom mä nått annat...häxa

2009-09-30 - 09:39:19
Nickan

Hej,

Hittade din blogg då jag sökte om DBT i våras och har läst ofta hos dig. Tyvärr är jag dålig på att kommentera....Jag går också i DBT- behandling och mycket som du skriver om känner jag igen mig i.

Skulle bli jätteglad om jag fick fortsätta läsa om dig och ditt liv.(ska försöka bättra mig på att lämna kommentare också...)

Lämnar med min mailadress...

Kramis och stå på dej!!!!

Nickan

2009-09-30 - 10:43:22
URL: http://acinna.blogg.se/
Avelina

Du har lyckats innan... Du kommer att lyckats nu oxå! You are just gettin stronger!



/avve

2009-09-30 - 12:15:02
URL: http://lalathebean.blogg.se/
Miss "Li"

Woho raring jag hittade hit! Jag är din tvillingsjäl och kommer alltid att finnas här hos dig. Du kommer inte ens undan på DBT:n då jag sitter jämter och pillar i ditt hår (för er andra som inte vet vem jag är så har jag också borderline)=). Du vet att vi tillsammans kommer klara denna resa trots gigantiska motstånd och hinder! Älskar dig min solstråle!

2009-10-01 - 21:33:25
Marie

Frida gumman!Vissa männisor har svårt att inse sina begränsningar gällande kritik och hur den utformas.Kanske både verbalt och skriftligt.Tyvärr!Och i dagens pressade samhälle blir dessa människor fler och fler.Och är man i en känslig period så tar det så mycket hårdare,men det gör dig också så mycket starkare inombords.Det märks efter ett tag.Även om man inte vill tro det.Ta Moder Justitia som ex:Vilket väger tyngst gällande respons i din blogg?Jag vill nog tro att de positiva vännernas kommentarer är de som är främst.SÅ fortsätt i den goda andan att ventilera allt du känner.Din blogg är din egen valda officiella dagbok och den har läsare som verkligen är dina vänner.Det kommer alltid att finnas något smolk i bägaren,som i sin tur stärker dig än mer i sinnet.Kom ihåg att dessa är få bland alla andra.

Love U och ta hand om dig /Munnerstörpa

2009-10-02 - 12:18:10

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0