STÄD-DAG *update*

   2009-10-03 - 11:40:42




I dag har jag å Joey dragit igång en storstädning utan dess like...det har inte hänt på väldigt länge och det är faktiskt inte så dumt...Joey e dock lite trött och e inte så glad å att behöva hjälpa till, men han ska få torka golven sen:)
Låg å kolla på formel1 i morse...iiiiih...iihhhhhhhhhh...många crascher var det....ja gillar inte formel1...eller gillade det var ganska roande i alla fall...så jag har inte bestämt mig om jag ändrat uppfattning om sporten med det hemska myggoljudet....!!!

Ska försöka få ordning här så jag och Joey hinner ta en tur i skogen sen...tror vi båda behöver det. halv sju kommer mobila teamet från stan och kollar att jag lever...och det gör ja ju känns det som i alla fall...
Bromsarna på bilen har tagit sopslut oxå så det är tur jag har en syster som har en så underbart snäll man som ska hjälpa mig på måndag kväll...ska ju fan till Danderyd på onsdag...!!! Har tre tider där samma dag....inför operationen...10.00, 10.30 och 13.00. Skönt att Miss Li ska följa med mig...=)

Jag e fortfarande lack på dbtn...jävla förrädare...!!!
Näääh...jag funderar på detta nu asså...det har hjälpt mig mycket...utan det hade jag inte levt i dag ...MEN som som gör ...tar åt sig hela äran...det är u så att Idde faktiskt lyfte mig mer då det var som värst än vad terapin gjorde....!!! Det säger även mina föäldrar!

Nä hörrni nu har jag inte tid att sitta här längre...ska kasta 3 ton papper till insamlingen...släpa iväg allt golv som blev över då vi la det nya, flytta lite möbler och si å så börjar ju bli dags för er att få se min nya limegröna hall oxå=) ....men vi kan mycket väl höras i kväll...håll ögon en öppna för en *update* =)


*Swiiischhh...swooosscchhh...fort ska de gå rör på tassarna wax on wax off*




*update*
Nu har mobila teamet varit här, två killar var det som kom och jag som trodde att det skulle komma två tjejer!
dom var så himla rara och tyckte att jag trots inläggningen hade skött det så himla snyggt och inte ställt till med någon scen på avdelningen eller så när jag blev inlagd fast jag ville hem. Jag fann mig i situationen och la mig och sov, och så här i efterhand så kan jag i alla fall se att det gav mig NÅGOT!!!
Det blev ett break och jag fick faktiskt nya krafter!
Jag har städat, dom tyckte min negervägg på dass var kulig=)
Joey började hångla helt vilt med Scooby, lycklig över att NÅGON kommer å hälsar på i vårat hem...inte ofta det händer och så var det ju TVÅ MÄÄÄÄN....joey älskar ju män:)

Nu sitter jag här och mamma ska komma och hjälpa mig med min nya skrivare...ska skriva ut idolbilder på mig själv och sätta upp i hela lägenheten=)

*MWAH*




Kommentarer
Theeze

Hej fröken.

Nu har jag läst och läst, tillslut kommit igenom heeeela arkivet och tyckte då såklart att det var dags att lämna ett avtryck.

Det är ingen rolig sits du är i men dalarna verkar inte vara lika djupa längre. Även om du faller lika platt så reser du dig snabbare vilket jag tycker är helt suveränt. Jag tror det handlar om att lära sig hantera livet i alla dess former. Att inse att människor/djur kommer och går och alla fyller de någon speciell funktion, du däremot, du består. Separationer är svåra, speciellt svåra för dig men även du kan lära dig att hantera utan att gå under. Att ta reda på vem man är och vad man vill åstadkomma, stort som smått är viktigt. Ingen mening utan mål. Jag vet att du kommer klara dig bra! Jag hoppas att du känner det med någonstans inom dig. Jag kommer fortsätta vara en trogen läsare och från och med idag kommer jag lämna ett och annat avtryck till. Ta hand om dig! Kram

2009-10-04 - 16:18:39

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0