PSYKJOUREN

   2009-10-01 - 21:28:22






Har i dag varit på dbt möte med 3 av terapeuterna i teamet...dom tyckte sedan att jag skulle lägga in mig och lämnade av mig på psykjouren ...av anledningen att jag behöver få allt att lugna sig. Jag har varit väldigt uppe i känsla i dag över att exets mamma åter igen la sig i och ringde min mamma...jag förstår inte vad min mamma har med detta att göra och det gjorde faktiskt inte hon heller....fick höra att jag var misstänkt för att ha ringt till exets jobb s företagshälsa eller att jag låtsats vara dom och ringt till hans mamma eller vad det var...även att jag messat hans ex som vägrar svara, inte heller sant...jag pratade som jag redan skrivit med henne i telefonen för några dagar sedan för att få höra hur det egentligen låg till då hon lämnade idde...vi hade ett väldigt trevligt samtal utan krusiduller.jag HAR haft kontakt med en kille på hans jobb ja...men vi har haft kontakt länge och det var han som ringde mig häromdagen för att kolla hur det var med mig...och så har vi messat litegrann..men det ska det oxå snackas skit om...jag förstår inte hur man orkar hitta på så mycket skit!!!....man blir bara så jävla maktlöst ledsen...Jag har inte gjort ett skit...jag vill bara vara i fred...jag sysslar inte med hämnd aktioner...jag vet X har det jävligt som det är ändå...jag förstår inte hur i helvete dom kan tro att jag ens skulle göra nåt sånt här...blir bara mer och mer besviken på dom!!!
Anledningen att jag inte blev inlagd i dag var att jag själv propsade på att åka hem igen ...känslan var lugnare efter att ha sovit på psykakuten ett tag och jag ville bara hem till Joey och min egen säng. Min terapeut tycker dock att det var väldigt synd eftersom hon tror jag skulle behöva bara vara där ett tag. Så jag kanske åker tillbaka i morgon och lägger in mig trots allt...planen just nu är att mobila teamet kommer att ringa och även besöka mig hemma kommande dagar för att se hur jag mår och bedöma mig lite.

jag som mått så jävla bra, jobbigt att man ska hamna i en sån här svacka igen ...men det som är tyngst är all skitsnack som kommer från hans familj ...antar att det grundar sig i ilska från honom...men jag vet inte...jag har hela tiden kämpat så jävla hårt för honom på alla sätt och så känns det som om man blir totalt släpad i skiten bara för att man får nog en dag!:( Han har ju vetat om detta så länge...men inte jort något för att försöka ändra sin situation ...han har ju vetat det!!!



Jag har lämnat min mobil till teamet...jag vill inte ha den ...men alla ni godingar som jag vill ha kontakt med som får ringa mig...det e ju värre...men kontakta mig på ett eller annat sätt så får ni ett annat nummer av mig.

Nu ska jag krypa ner i sängen med mitt gigantiska täcke och min underbara hund vid min sida...känner mig ganska lugn just nu!


Kommentarer
Nickan

Kram på dej!!!!!

2009-10-02 - 11:05:01

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0