HÖSTENS MYSIGA NUNA

   2009-10-10 - 12:39:19





Jahopp...så sitter jag då här, med min skyddade blogg...jao...blev hotad i ett inlägg med att få en spark i huvudet så jag tänkte att jag tar inte dennna skit faktiskt! Så nu är denna blogg låst för utbölingar tills vidare ...:)
Jag har varit i stugan med Joey å mamma och låtit morfar fixa en plåt under bilen som skallrat en aning:S *hähä*
nu har jag plockat undan lite här, skrivit inköpslista för pizzan jag ska bjuda mamma å pappa på i kväll (pappa har frågat om han får komma å kolla på fotboll på min tv;)) och så blickar jag tillbaka lite på veckan som varit...
An och jag var ju till Danderyd i onsdags, det var skoj=)
Om jag vill ha operationen är det bara att jag ringer och sätter upp mig på äntelistan sen tar det ca 3 månader.
men jag blev skitskraj för det...och visst jag kommer nog sätta upp mig på listan absolut, men jag ska göra vissa saker innan jag kommer dit som gör att jag kanske väljer bort den i alla fall.

Då jag sa till läkaren som även var PROFESSOR att han kan begära ut jurnaler från Norra (psyk norrköping) så sa han bara -nej nej, det behövs inte du verkar FULLT NORMAL:O Så nu går jag omkring å tror att JAG ÄR NORMALAST AV ALLA!!! Ganska skön känsla.
Jag blev biten i handen av min vilda best med namn joey för typ en vecka sen då vi lekte med scooby...ajaj det blev inget sår, men nu har det blivit iflammation inne i vävnaden i handen så det blev lite piller å vila för den:S

I torsdags var det terapi med Maria...jag tog med mig mamma för jag VILLE ha henne med som stöd...men då vi kommer dit så får hon inte vara med mer än sista kvarten för maria tycker vi har så mycket at prata om ensamma...jag och mamma blev rejält förbannade!!!
Sen fick jag en massa skit kastat på mig och hn sa att vår relation kanske inte går att reparera och att jag kanske får sluta i dbtn...jahapp så var det med det...för att dom inte kan hantera mig när jag hamnar i en kris??????

Dom e totalt slut i huvet och jag e så LESS å det....så jag funderar faktiskt på att sluta nu och gå vidare med en annan terapi som jag inte vet vad det kan vara ännu...tills jag är helt bra lixom...jag e ju så jävla nära!!!
men det känns faktiskt som om det saknas nåt som dbtn inte kan ge mig i alla fall...och så har jag en telefontid med läkaren 22a oktober då ska jag trycka på varför jag inte fått en utredning på 11 år ...det är ju fan sjukt!!!
Tar dom inte tag i detta nu så kommer det bli en liten anmälan ot psykiatrin minsann...för ja e less på deras konstiga sätt!!!


       



Annars då...jo jag e sprudlande glad=)
Känns som jag har så mycket energi att det bara kokar över...ska nog fixa vidare här sen men jag ska även till mamma å pappa å äta lasagne och så kommer morfar och mormor en snabbis o ordnar lite grejer:)

E dock lite förbannad på skrivaren för ja fattar inte hur den lever egentligen????

men nu ska jag yra vidare här i slottet å se om ja kommer på nå schysst idé om vad som blir nästa projekt=)
Förresten ska jag gå ner i vikt nu ...ska börja på allvar vecka 43, men har redan börjat med en del ändringar=)


Kram



Kommentarer
Nattjobbare

Jaoha tillbaka på jobbet då... Gott att höra att du har massa energi.. Ta tillvara på den...Min försvinner iom att mörkret tränger sig på :)

2009-10-11 - 20:24:09

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0