OPERATION OPERATION *update*

   2009-11-26 - 07:37:39
jahapp alla glada jag ska faktiskt avslöja en sak nu....Jag ska göra en gastric bypass operation. Det är operationen jag nämnt i tidigare inlägg...operationen går av stapeln om TVÅ veckor och jag kommer vara sjukskriven i typ en månad för återhämtning och för att vänja mig vid mitt nya liv.
Det är på Danderyd i Stockholm.
Så nu har jag sagt det...nu vet ni....så i dag börjar kampen....ska leva på 500-800 kcal/dag i 2 veckor...ska bli riktigt spännande å se  hur det går:S

Så nu vet ni i alla fall ...nu ska jag ta min praktikant Joey och dra till jobbet:)

Puss


**uppdate**

Gick rätt bra på jobbet med praktikanten Joey i dag med....:) men han tröttnade lite på slutet och började skälla så sista timmen fick han vara i bilen och sova och slappna av:)
polisen har ringt ...dom ba jaaa jag skickar detta till åklagaren i dag...man ba jaaaooo...*suck* för att jag glömde lämna in en mobil jag hittade....*JA JAG ÄR HELT ÄRLIG MOT ER!!!!!* Fy fan...pisspisspisspiss...!!! Jävla konstigt regelverk i Sverige...skitland!!! helvetes fan!!! jag ville ju va snäll å va får man ...nejnejnej...dra åt helvete då!!!!!

Ska snart på individual terapi och ha ett snack med min terapeut om allt som skett....
å så förresten fick jag räkningen på toan i dag....att sätta dit den av en 17åring som tog SEX timmar...och inte bara typ max 2 som det borde gjort så kostade kalaset 2000 spänn och då har dom ju nite ens satt dit toan...jag e sjukt förbannad!!!
Men jag ska ta det med dom på måndag eller nå!
Jag kommer inte betala det...va fan dom kan väl inte skicka en liten praktikant (ja han var det enligt papprena)....ta betalt även för då han inte var här...han var ju fan borta mitt i flera timmar...och han har klibbat ner hela golvet på toan med silicon...vad nu det har att göra på hela mitt nya golv...det har jag ingen aning om!!!
Dessutom har han förstört golvet framför toaletten...inte brytt sig att se till att det legat som det ska..så det har flyttat sig!!!!

Nä nu ska ni få....rumparslen!!!

Arg? va? vem? jag?...NÄÄÄÄÄH ....!!!! *gruff*




Kommentarer
Em

Svärmor har gjort den operationen. För henne har det gått väldigt bra!

Jag har fått erbjudandet av min läkare men jag vågade inte så jag går på en diet istället, som för tillfället fungilerar.

Hoppas det går bra för dig iallafall! Det är nog lite kämpigt i början

2009-11-26 - 08:45:53
URL: http://tjejan.blogg.se/
Nickan

Dom färdiga Naturdieterna är väldigt goda, speciellt caffelatten....tycker jag.

Lycka till med allt!

2009-11-27 - 15:11:21
Ahlgrenskan =)

Hejsan

Varför tvekar du inför OP??

Jag kan bara säga att förutom mina 6 barn är denna op det bästa jag gjort...jag har inte mått så bra som jag gör nu...har inte haft några som helst problem efter op...

Du får gärna maila mig om du vill fråga något!!

Lycka till

KRAMEN

2009-12-04 - 20:19:15
URL: http://blogg.familjen-ahlgren.se
Mary

Halloj!

Oj jag känner verkligen igen mig i din oro inför op. Jag var skräckslagen dagarna innan det är ett svårt beslut. Jag har haft en del problem efter min operation det var ingen dans på rosor (ska absolut inte ljuga). Det är psykiskt och fysiskt påfrestande men jag har aldrig ångrat mig.Du får jätte gärna maila eller ringa mig om du vill prata mer. Kram

2009-12-05 - 19:34:59
URL: http://marykthequeen.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0