FÖRVIRRING

   2009-11-07 - 13:33:20
Sitter här och har lixom fastnat i vad jag höll på med:(
Jobbade till stängning i natt och sen kunde jag inte sova...somnade bortåt 03.30 så jag vaknade inte förrän 09.30 så det var riktig sovmorgon här ör oss som brukar studsa upp runt 7 annars...!!!
Börjar väl se någorlunda representabelt ut här hemma i alla fall...Joey ska ju ha kalas om en vecka han fyller ju 11 år på torsdag (7 år sedan han kom till mig) och då ska vi väl ha fått till de här hemma i alla fall.
Skulle behöva åka till IKEA, kanske hinner det i morgon...syrran kunde svänga förbi idag, men hon verkar så himla sur å gnällig så jag tappade lusten om att få hjälp av hennen idag :(
Varför erbjuda hjälp om man sen e sur :(
Får lite panik över IKEA grejen...känns som jag vill åka nu direkt, men jag orkar samtidigt inte i dag...nej fan jag måste lära mig att STÅ UT!!!

Köpte en klänning på tradera häromdagen...den e heeeelt underbar...gick på 580 spänn med frakten men det är den helt klart värd...vad tycker ni??? FIN VA???
!!!NY såklart!!!



Har även beställt detta underbara mys-set från H&M, det är ju slut överallt i butikerna så jag har beställt det på internet, men det kommer inte förrän vecka 50 men det gör inte så mycket...då har jag ju något att se fram emot=)




Sitter och hoppas på att Comfort ska kunna komma hit i veckan som kommer och sätta dit min toalett och mitt nya tvättställ med skåp så jag slipper ha det stå i vardagsrummet lngre, det är ganska påfrestande:(

Häromdagen spikade jag med betongspikar i väggen...försökte sätta upp några tavlor...men såklart så vart det inget av med det...för den är jävla polackbunkern e totalt omöjlig att spika i ..så jaaa...det blev bara ett alldeles för stort hål i väggen och inga tavlor alls:( Blev vansinnig!!!


Bävar inför att börja gå vanliga skiftet på jobbet på måndag:(
Det har varit så skönt att gå jannes skift...dels har jag inte jobbat med chefen och så har jag jobbat med Pata och det är alltid skoj=) men som sagt nu är det slut med det...och nu minns jag plötsligt att jag tänkt söka jobb i helgen med ..så nu ska jag göra det direkt så kanske jag känner mig lite duktigare sen:)

Puss å kram på er


Kommentarer
Marie

Du är bäst!! <3 aj diii löv

2009-11-07 - 18:09:31
Nickan

Skitsnygg mysdress!!!!!!

2009-11-09 - 19:28:40

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0