DEN JÄVELN!!! *updaterad*

   2009-03-06 - 07:57:50
Mötte Leavon när jag nyss var ute med Joey...jag har liksom levt en en skyddad atmosfär från honom sedan jag flyttade hit upp...nu har den spruckit!!!
jag vill bara fly, jag vill packa mina saker och flytta häifrån...kollade på internet, han bor i alla fall på den rätta sidan...han i slummen ...jag i sociteten av detta område!!!
men........jag vill inte...jag vill inte...jag vill inte...jag vill inte!!!!



********************UPDATE*******************

Har jobbat, det var schysst i alla fall!
Och så har jag varit hos dietisten ....fick ett ord i huvudet som fastnade jävligt hårt direkt ...nämnligen FUNKTION!!!!
Ett exempel att ALLT behöver inte vara GOTT alltså tex VATTEN, det fyller en funktion, det släcker törst men smakar inte så mycket och är egentligen ganska tråkigt.....FUNBKTION!!! jag har börjat fundera på att vi behöver egentligen inget annat än basföda för att överleva....mmmhmmm...ska fundera vidare på detta:)
har fått  fysisk aktivitet på ordination nu:) Känns bra=)

på jobbet hjälpte jag en kvinna att fylla på luft i alla hennes däck eftersom hon fick en påpekelse på besiktningen tvärs över gatan att det var alldeles för lite i däcken...hon var jätte go och kallade mig för gulle dig och hon verkligen tvingade på mig 50 kronor sen:O
Dagen gick faktiskt bra, var på bra humör, men hade ont i fötterna, min nyopererade tå och blev trött som fan.

I går ringde A i dbt gruppen 05.50 och mådde jättedåligt. Jag åkte in till henne och hennes lilla vovve som var jättegooo och tyckte Joey var lite otäck;)
Sen åkte jag med henne och lämnade vovven hos hennes mamma och sen följde jag med henne till psykakuten där jag satt och väntade med henne.
Hon blev som väntat inlagd, om hon inte lagt in sig själv så hade dom satt tvångsvård på henne...hon var ganska "skuren" på hals, arm och mage. Men nu får hon vila upp sig och samla nya krafter...ringde avdelningen förut och A sov och orkade inte riktigt ta sig till telefonen, men hon skulle troligtvis få åka på permisson till sin mamma i helgen i alla fall...om hon är där på söndag så kommer jag att åka in dit, annars får det bli på måndag efter dbtn.

Nu har jag plockat undan lite här...joey är i Kulla, syrran jobbade lite i Finspång i dag så hon tog med han till hem sen eftersom jag inte direkt hade någon hundvakt i dag.
Ska dit i morgon med mamma och pappa så då får jag hem honom i alla fall. Har ju Uno, Tristan och Anders här i alla fall (fåglarna) och det är ju sällskap det med=) *hahahaha dom som skulle vara  dagar i oktober eller så typ och sen blev kvar lite längre;)*


*puss o kram på er alla*

Kommentarer
Kusin Malin

Du ska inte låta den där idioten få styra över ditt liv. Du har en jättefin lägenhet, som du verkligen inte ska lämna för hans skull. Man kan ju hoppas att han flyttar någon annanstans snart...men du ska absolut inte flytta! Skit i honom. Han är luft - förorenad luft...

2009-03-06 - 13:31:32

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0