DOKTOR GÖRAN

   2008-09-05 - 10:46:58
Tjohopp tjohej...har varit uppe med tuppen i dag och varit inne å träffat Gööraaaan min läkare=) han e så himla go tycker jag.
Nu har jag verkligen fått svart på vitt hur mycket som hänt på mindre än ett år...jag har eleminerat mina självskador helt och inte haft några alls sedan mars/april någongång...jag har haft en extremt hög närvaro på DBT´n och inte haft en enda frånvaro på snart ett år=) har heller inte tagit några benzopreparat på månader (knark klassade lugnande)
Jag har kommit till den punkt då jag känner att det är dags att ta tag i lite mer igen och vi pratade i dag mest om jobbet på Statoil.
maria (min individualterapeut) tyckte hon och jag skulle träffa mina chefer som förberedande inför att börja jobba nu i september, men mina chefer hade i går varit i kontakt med Försäkringskassan och tillsammans tyckte dom visst att det inte var läge med något möte just nu ...men om jag började jobba så kunde det vara dags för möte...ööööhhhhhrrrmmm????? va e det dom inte fattar?????? Eftersom det känns som som dom inte vill ha mig tillbaka så har det känts väldigt jobbigt för mig att gå dit och hälsa på också...det var det som gjorde att Maria o jag skulle träffa cheferna tillsammans som ett teg tillbaka till jobbet...men skit i det då era jävla cocksuckers!!!!

nu blev jag istället sjukskriven i ytterligare 3 månader på läkarens inrådan och under den tiden ska jag försöka komma igång med någon slags aktivitet och vi ska dra ihop till ett möte meed försäkringskassan och jobbet så för en rehabplan så dom kommer inte undan moahahaha....

Men dom tycker att det bästa för mig nog inte är att gå tillbaka till jobbet på Statol för at jag har mycket dåliga minnen därifrån vilket kan göra att jag mår dåligt igen vilket vi inte vill riskera nu när jag mår så pass bra som jag gör=)

Så jag fortsätter söka nytt jobb samtidigt som man får se hur allt fortlöper liksom=)

Hoppade över boxningen i går...ibland blir man inte så sugen att åka in bara för det och sen hem igen...var ute på en timmes power walk istället med Joey på morgonen=)

Funderar på om man ska göra en rastagubbe till samlingen i dag kanske??? Men jag ska nog måla den jag haft på tork nu först...så han blir lite mer personlig *yo mon*

Snacka me Timo i dag ...han e en kul kille...har de lite si å så just nu ...å vem fan har det inte så...*huhu* förstår honom precis...efter all skit jag gått igenom borde jag bli terapeut själv för ja fattar verkligen de mesta känns det som;)


äääh...nog me snack nu tar vi lite bilder va?!!!


EN AV MINA "RASTAS"


HEMMA

MIN ÄLSKLING


MIDSOMMAR 2008 JUE

*studsar vidare*

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0