KALLT I DAG

   2008-11-22 - 17:24:26
I dag har jag och Joey  haft lite matte/ vovvetid...varit hos moffa o mommo, gick ut en sväng...gosade på fällen o sådära...sen stannade vi vid slottsparken på vägen hem...mysigt, men KALLT!!!

Sen hem...somnade en väng...målat...spelar nu lite 2pac och surfar omkring i den vida cyberrymden utan mål...


lägger upp lite bilder från för ca. 1-2 år dsedan samt lite mer aktuella bilder för jag känner för det...och mest för mig själv för att jag vill se om det hänt något med mitt ansiktsuttryck ...=)
En person som aldrig mått så dåligt att man inte orkar äta, man orkar inte dricka, inte duscha, än mindre gå ut...alltan gör går i slow motion och man orkar inte prata med folk för att det är för ansträngande att röra på munnen...lyfta en arm känns som att lyfta ett ton...men jag har faktiskt fått svar på att det ÄR så när man mår riktigt riktigt dåligt...rörelserna GÅR I SLOW MOTION...det är mycket konstiga funktioner som sätter igång...eller inte när man mår skit...kommer rabbla upp lite här vid ett senare tillfälle...kommer även att berätta mer om min DBT terapi...och borderline...

Nu när jag tittar på de bilder jag slumpvis tagit från olika perioder...alltså..känns det inte som om mina ögon är klarare, mer med, gladare...på något sätt på dom senare????
kanske är det bara jag som tycker det...men jag tycker det faktiskt...och det känns...känns som om det finns stabilitet och riktiga leenden i en del bilder...kanske är jag på väg dit trots allt jag fått gå igenom...???

Jag kämpar på....nu ger jag fan inte upp ...inte när jag nått så här långt...=)

FÖRE





PÅ VÄG

(flitig med terapiläxan:P)


NU



Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0