SOL* LIV

   2008-05-31 - 10:26:25
Jag är glad...helatiden är jag glad...jag har på något sätt lämnat kukhuvudet bakom mig och jag är bara glad...jag har insett att jag inte älskat honom på länge och det var faktiskt en härlig känsla at fatta det lixom...jag har mitt nya liv nu...och han kommer aldrig i hela helvetet att få ta en millimeter av den plats som finns i det!!!!

Solen skiner...jamaicanen packar sin nya väska bredvid mig...Idon sover efter att ha jobbat natt...Joey håller Idon sällskap huset fullt av liv..i går höll jag dock på att mörda jamaicanen för att han just är jamaican ....jag fick en flashback av hur det var att leva med Leavon i 5 år och varför jag är så bitter på i stort sett alla Jamaicaner...haha...fy faaan...jag var så arg...men jag blir tack o lov inte lika arg på saker som förut....jag kan kontrollera mig själv på ett annat sätt och det känns så himla bra...jag har i läxa att ringa min terapeut 2 ggr om dagen ...haha för jag ringer henne aldrig ...ahjaaa det blir svårt men ok då...:P

Anders ringde i natt och var jätteledsen...pratade länge med honom...hoppas han kände sig bättre efteråt...tror i alla fall han somnade=)

Nä nu ska jag ta ett bad så det så....sen ska jag ...aaa jag vet inte vad dagen innehåller ännu...den som lever får se!!

Puss till er alla...och ni som komenterar ....go on!!!

image190

Kommentarer
Johan H

Hej igen!
Ser att du mår bättre, det gör mig glad av någon anledning. Knepigt egentligen att jag bryr mig om någon jag aldrig har träffat. Har lite svårt att få ihop alla namnen på din blogg ;) men det gör nog inget. Vet juinte om du ens vill att jag skriver här, men nu gör jag det iaf.(tog åt mig lite av att du ville att vi som kommenterar ska fortsätta.)
om du vill så kan du adda min msn.
Ha det fint!

2008-05-31 - 20:27:13

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0