JAH CURE MY LOVLY BAAABE

   2008-07-04 - 19:21:39
var på jah Cure på tyrol i går...i början var allt bara bra...ja o syster var där...vi mötte upp med Noah...de va najs å se han igen ...=)

Men ganska snart blev det problem...
 
Det hela började med att en tjej bakom mig höll på att elda upp mitt hår med en cigg och då det råder totalt rökförbud i lokalerna blev jag till slut förbannad mest på att hon flera gånger hade ciggen några centimeter fråm mitt hår och mina kläder.
När jag inte fick scenpersonalens uppmärksamhet så vände jag mig om och bad tjejen släcka ciggen men hon bara skratade åt mig så jag tog den helt enkelt ifrån henne och kastade den framför scenen. Sen var helvetet igång...
Hon började sluddra att nu var det ju minsann massa folk som var arga på mig för det var ju en jävligt dyr spliff jag hade kastat iväg och jag sa bara att det kanske hon skulle tänkt på innan. Sedan började hennes gäng som var ca 7 stycken att först stå och skrika till varandra om mig om hur dom planerade att dom skulle sparka ner mig ( dom trodde jag inte hörde dom) och om hur dom skulle göra allt för att ge igen på mig.
En av brudarna började jiddra med mig och sa att jag skulle flytta på mig för hon skulle fram (jag stod längst fram) jag sa men ställ dig bredvid du får ju med plats men hon bara skrek att jag skulle flytta mig för helvete ...killarna och även en av tjejerna slog mig sedan flera gånger i ryggen, huvudet och drog mig hårt i håret och jag påkallade scenarbetare flera gånger. Då tjejen jag fick kontakt med i diket framför scenen hade sett allt från början då jag kastade fram ciggen så sa hon ti lut när dom bråkade med mig att väktare var på väg.
In kommer en kille med hästsvans och sstller sig och bara SKRIKER åt mig...jag blev så JÄVLA KRÄNKT...jag har rest 30 mil enkel väg för at se Jah cure som jag väntat ska ha en konsert i 8 år. jag var INTE PÅTÄND OCH HELT NYKTER och det skulle bli mitt livs upplevelse TRODDE JAG!!
När jag försöker få vakten att lyssna på mig och pekar att men det är ju DOM BAKOM MIG som är dom som slår mig så skrek han att jag om jag HOTADE HONOM en gång till med mina händer så skulle han kasta ut mig...han tog mig som spydig och säkert full...(han kom i glappet innan Jah Cure gick på scenen)  jag köände mig så förnedrad...jag pekade inte ens på honom och han stövlade in och var hur stirrig som helst och skitförbannad...han tog mig inte på allvar fast jag bett om uppmärksamhet för att få HJÄLP!!!
Det slutade med att han gick igen och en blond tjej som också jobbade som ordningsvakt kom och hon lyssnade på mig och min syrra i alla fall och även scenarbetaren som varit med hela tiden berättade fö henne med precis samma sak som jag!!!
jag grät och sa till väktartjejen att varför hotar han mig att åka ut när JAG SÖKT HJÄLP???? Hon sa du ska inte alls ut!!!
jag var så jävla ledsen och kände mig så fruktansvärt kränkt av den manliga ordningsvakten och jag kunde inte sluta gråta...när tjejvakten gått iväg igen fick jag ännu flera slag av dom bakom och dom vråla till mig att vi känner vakten din dumma jävel!!!
jah Cure hade börjat spela men jag bara stod ocg grät...jag ville bara därifrån. samtidigt som jag hade väntat på detta så länge så jag ville inte gå ut heller.
 
jag är själv utbildad väktare för helvete och jag vet precis hur det är ...att man kan vara pressad i vissa situationer. men jag känner mig så fruktansvärt kränkt.. scenarbetar-tjejen kom fram flera gånger och frågade hur det var och satte även gänget bakom på plats flera gånger då hon såg att dom fortsatte provocera oss genom att bla vifta saker i ansiktet på oss och bara bråka helt enkelt...glädjen över att vara där var bortblåst...i dag har jag blåmärken på min rygg efter att dom slog mig i publiken...jag undrar varför ordningsvakten inte lyssnar på vad som händer utan går in som någon gud och dömer själv vem som e skurken...en 30årig nykter tjej eller ett gäng 20åringar som var påtagligt berusade och påtända...Jag mår så dåligt av detta så jag sitter o grinar nu när jag skriver detta igen...
...läget var så vi inte vågade gå till våran bil efter konserten då gänget försvann till slut och vi inte visste om dom väntade på mig någonstans utanför för att ge igen!!! JAG VAR RÄDD!!!
Dom slog mig men väktaren ville kasta ut mig.....!!!
 

 

 
nåja både Ras Shiloh och Jah tog mig i min hand...och jag höll fast i Jahs ena dread ett tag:P ska fan inte tvätta mig mer....hahahaha...i morrn e det businessdas igen....då ska det säljas...sist fick ja ihop 34

Kommentarer
Avve

idiot vakter som ska bete sej som svin... dom tror faan dom e poliser...



Go go med säljandet... synd att jag inte var där nere... skulle faaan ha handlat av dej me... gillar your stuffs =)

2008-07-04 - 23:39:17
URL: http://lalathebean.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0