HAH SKITSTÖVLAR!!!

   2008-01-22 - 11:28:12
Kanske börjar jag äntligen fatta vilken jävla skitstövel han är...eller dom är skitstövklar båda två så dom passar så jävla bra ihop...LIKA BARN LEKA BÄST...eller va e det man säger hahahaha...Jag börjar verkligen fatta....men han ska ju fan inte tro att han ska komma ur det här utan någon som helst smärta...asså det är dags att betala tillbaka....nu får han fan betala de kläder jag köpte till honom som horan sedan klädde av honom när jag vände ryggen till!!! Inte mer än rätt eller hur....???? kommentera gärna:P
Hon visste om mig hela tiden men sa ingenting och sedan låtsades hon vara förvånad när jag hitta på na på internet hahahaha...mmm tjena...det konstiga är att jag är mest förbannad just nu ...på dom båda...!!! Ingen av dom är bätre...dom e lika nedsmutsade och skitiga båda två!!!
Vinnaren är JAG och ingen annan och så kommer det förbli!!!
Jag må ha släpat mig i skiten för det aset, men nu är det slut med det...nu är det dags att resa huvudet...dra bak axlarna och visa mitt riktiga jag igen!!! Varför ska jag krossas av en jävla idiot???
Han var underbar...men jag misstänker att det är det rätta jag som visade sig med tiden och det vill jag inte ha med att göra...ångrar bittert att vi ens lärde känna varandra!!!
Han är djävulen själv och flickebarnet kommer att bli sårat!!!
han hade ju gjort det innan han träffade mig...han var otrogen mott ett ex...har man varit det en gång så kommer man vara det igen...det slår aldrig fel...dessutom var hans farsa otrogen mot sin fru senast förra vintern och man blir väl somman lär...dom är likadana...sedan gömmer dom sig bakom präst och läkarkläder för att lindra skammen....undrar om ida vet att hennes kille e kriminell och nästan hamnat i fängelse...hon kanske borde ringa tingsrätten i den orten.
Vet mycket om Johan som hon troligtvis inte vet!!!

Tycker synd om henne men samtidigt är hon så jävla ful o dum så hon får skylla sig själv...hahahaha....fy faaaan ...!!!
Johan tror han är gud själv, sätter sig på allt o alla som kommer i hans väg!!!
Hon kommer bli besviken en dag:(

Nej nu är jag glad över mitt val att lägga männen åt sidan och koncentrera mig på min bebis istället...han kommer inte vara delaktig förutom att han kommer skicka pengar varje månad och komma och hälsa på . Precis som jag ville ha det för massa år sen=)
Marie och jag är förlovade:) vi ska nu skaffa nya ringar...blev ju lite hastigt på när det väl blev bestämt lixom...fanns ju ingen tid till sånt då...haha jag är dock inte lesbisk för det...för den som e intresserad=)

Varför smälte jag för hans jävla fjäsk??? han ville ju bara ha någonstans att bo!!!!!

Han borde slicka mina skor...åla sig i skiten för vad han utsatt mig för...i mitt hjärta kommer jag alltid att älska honom...men mina andra delar av kroppen kommer för alltid HATA honom!!! han borde få se mina förstörda armar...mina ärr...alla mina tårar...jag borde dränkt honom i dom!!!
Det värsta är att jag inte vet OM HAN FÖRSTÅR vad han gjort????????? det är det som gör mig mest leden LOVE



Kommentarer
Anonym

Är barnet Johans? Vilket kräk!!!

2008-01-30 - 18:43:26

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0