STÄDA

   2008-12-20 - 08:32:07
I dag ska jag städa i badrummet å på toan:)
Jag har nog nästan släppt det jag gjorde i går och för första gången i mitt liv berättade jag för mamma att jag gjort det.
Om jag ska vara ÄRLIG....HELT ÄRLIG från hjärtat så gav det mig inte ett skit...och jag känner att NEJ...jag behöver lixom inte göra om det!
Jag gjorde en kedja på varför det hände och jag vet varför, men det visste jag när jag gjorde det med, men jag var så uppe i känsla att jag sket i vilket, men jag får fokusera på de enorma framsteg jag gjort under året som gått, det är ju trots allt de viktiga, alla åker på ett bakslag i livet...alkoholister, knarkare...u name it!!!
Nä, nu är det nya tag igen, jag vet ju att jag är stark och jag klarar detta...inte fan ska det här få förstöra allt NEJ NEJ NEJ!!!
Nu har jag sovit gott i natt...mår mycket bättre i dag ...och så har jag fått kommentarer som hjälpt mig också...blir glad varje gång....Arn skickade mess i natt som jag såg i morse...det värmde mig faktiskt oerhört...nu ska jag skura toan....yeeeay ring om ni vill hjälpa till:)

Älskar er


Den här kvinnan har bivit lite av en förebild för mig på vissa sätt

Ni visste väl att Marilyn Monroe hade BORDERLINE?????
Visst är det underbart????

Kommentarer
Marie

Hej!

Jag kunde inte låta bli att skicka en hälsning till dig här och nu.Du skriver så fint om vad du gått igenom att jag blir tårögd.Hoppas av hela mitt hjärta att du nu har det bra.Och verkligen njuter av Julen och det nya året.

Hälsningar och Kramar / Marie

(Altanfest hos oss med Arn,din syster och svåger plus ett gäng till)

2008-12-20 - 21:31:50
URL: http://kleva65.bloggie.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0