JAG ÄR INGENS BARNBARN

   2008-12-26 - 20:38:41
Jag är 30 år, men jag känner ändå ibland att jag blir orättvist behandlad av min mormor och morfar...tex så har vi ju avskaffat julklapparna punkt slut!!! Men fick ändå veta nu att dom skulle ge mina yngre kusiner 20 resp. 18 år gamla julklappar i form av pengar. Jag är inte girig...dom behöver inte ge mig någonting!!! Men det är principen och att det sedan smygs med det...!!! Då jag fick veta att de skulle ge julklappar till kusinerna så sa mormor också att ja för vi ger ju julklappar upp till 25 års ålder...öööh jaha!!???? Vi var ju alla överens om att AVSKAFFA DOM HELT förra året...om vi skulle ge julklappar till dom under 25 så skulle väl vi alla ge till mina kusiner i så fall eller??? och om hon nu ensam satt upp någon slags regel eller linje för ålder så varför kunde dom inte tagit 18, 20 eller vadsomhelst...nej för att mina kusiner skulle då hamna på fel sida av linjen och inte få någonting dom heller...men nu fungerar det med 25 för då blir jag och min syster utan, medan de två favorit barnbarnen fortfarande får del av kakan. det hela grundar sig långt djupare in...deras pappa drog då barnen inte var så värst gamla och mormor gick fort in och tog papparollen istället. Min moster är över 50 år och kan fortfarande inte byta en lampa i bilen och än mindre besikta den själv. men man lämnar den ju bara där...*suck*

Det värsta är att mormor och morfar gör allt för henne med...:( Hon behöver klippa av navelsträngen faktiskt...redan då mina kusiner kom och jag var i 10-års åldern så märkte jag att kusinerna blev mormors och morfars nya ögonstenar och både jag och min syster hamnade i kläm.
har sedan haft det uppe på tapeten ett antal gånger under årens lopp...som sagt nu är jag vuxen och skulle dom komma med en femhundring nu efter detta så skulle jag aldrig i helvete ta emot den...!!!
Men som tex min mamma...hon och pappa har det bättre ställt än min moster ...MEN inte många i min mosters sits kan sitta ensam med "barn" i en villa...så det är inte så synd om henne som mormor o morfar tror...grejen är den att om det dyker upp en ny diskmaskin , bokhylla, bil, mobil...(ja allt detta och mer har varit aktuellt) så tas det för givet att det är min moster som ska få det...det är aldrig någon som frågar min mamma...det är verkligen sjukt...men tydligen har min moster alltid fått stå i första rummet och det gör att jag blir väldigt ledsen för min älskade mammas skull ibland:(

Min mormor ringer knappt aldrig ens till min mamma längre....mig ringer dom aldrig till ...det är jag som ringer dom någon gång i kvartalet om det är något speciellt...tom min farmor och farfar har reagerat på att dom aldrig är i stugan längre, utan dom kommer dit och sover bara,...resten av tiden ägnas hemma hos min moster....mig kan dom inte hälsa på eftersom det är så jobbigt med parkeringstillstånd har mormor sagt....*SKITSNACK*!!!

Även 30+ -åringar kan bli besvikna och ledsna och faktumet att vi avskaffat julklapparna HELT som ett gemensamt val....och att man sedan i smyg ger två av sina fyra barnbarn pengar i alla fall...då känns det som om  det kvittar liksom...med det bevisas det i både mina och min systers ögon att vi ÄR MINDRE VÄRDA i deras ögon än våra yngre kusiner, precis som vi alltid känt sedan dom föddes...

min äldsta kusin har VALT att flytta hemifrån, flytta till annan ort...*starkt som fan av dig min bebis* trots att mormor satt och sa att nej du får inte flytta detkommer inte vi kunna ses så ofta...(så får man för helvete inte ens säga till någon som vill satsa på sitt liv och dessutom är psykiskt instabil).
min andra kusin är bara LAT, går hemma och som sagt tror hon blivit estet för att hon tagit 20 suddiga bilder o klistrat upp på det lokala biblioteket...(läs upp dina betyg istället för fan!!!) Någon som kan foto jävligt bra sa till mig att alltså, det är bara vanliga, jävligt suddiga bilder...såna som sitter i familjealbumet...inget hon någonsin skulle kunna få ett jobb på....man måste nog vara ärlig mot henne och säga att du får ta tag i ditt liv nu!!!
Hon sitter hemma hos min moster...orkar inte gå 100 meter extra till en busshållplats längre bort och har aldrig haft ett sommarjobb i hela sitt liv....*DÅLIGT*
Hon sitter nu m me cash som moster sparat hela hennes liv som hon bara kastar bort..och jämför man hennes och min situation TEX. så har hon det nog bättre ställt än mig om man ska jämföra vem som behöver julklappar eller ej!!!

MEN som sagt nu skulle jag inte ta emot något alls eftersom det tydligen är så här dom valt att dom vill ha det...det handlar INTE om avundsjuka...utan om att känna sig omtyckt och värd eller inte...dom har väl fortfarande 4 barnbarn eller?????










Kommentarer
marie

du kan få vara mitt barnbarn om du vill =)

2008-12-27 - 22:28:56
URL: http://marilles.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0