JUL JUL STRÅLANDE JUL

   2008-12-25 - 10:04:54

i går var det julafton och vi var hos Iddes mormor, det var över förväntan...väldigt trevligt!
Sen åkte vi hem och eftersom någon stulit mina föräldrars granbock TORBJÖRN som mamma och jag släpade hem från Eksjö så gjorde jag syster o Pata en ny som vi band fast på deras trappa då dom redan åkt till stugan. Nu står TORA där o ser glad ut:)

Sen åkte vi till stugan med...käkade...sen somnade jag som vanligt....min kusin tror hon blivit nån jävla estet och gick omkring med en basker på huvet o konstiga handledsvärmare hela jkvällen och såg allmänt konstig ut...är det för att hon har en utställning med skolan med hennes foton på bibblan som hon plötsligt blivit så eller???? Ja skumt e det i varje fall...faktum är att om man e fotograf på riktigt så tar man inte en bild på ett staket med blixt och har en mörk bakgrund...det e fan en grundregel inom fotografering....äh ja bara stör mig....hon ser sjuk ut i alla fall...å så hade hon blivit tjockare...hon som sa en annan gång för inte så länge sen at hon var så smal att hon försökte äta upp sig....men asså är man 145cm lång och har en sån stor rumpa som hon har så kommer hon troligtvis få smaka på sina deler av generna och hon är INTE smal...som sagt...jag stööör mig!!! Jag sa inte ett ord till henne på hela kvällen....!!! Vi har lite otalade grejer ....*morr*
I morrn kommer hennes normala storasyrra hem i alla fall....=) *wiiihooo*

Då vi äntligen åkte hem så stannade i vi i Borggård och kolla på den killen som har pyntat hela deras hus o trädgård med julbelysning i olika färger o hej å hå...man ska sen ratta in en frekvens på radion som står utanför och vips så blinkar hela träfgården me hus å allt i takt med musiken...hähähä frääääänt!!!
Men de e la så ...där ute på landet får man la skapa sig egna intressen moahahaha




Kommentarer
Kusin Malin

Skulle jag vara normal, haha! :-P Jaja, imorgon kommer vi i alla fall...eller idag blir det ju. Längtar efter er allihop!

Puss & Kram

PS. Bra att du inte bråkade med Sara.

2008-12-26 - 00:18:58

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0